SportsSpeakers

SportsSpeakers is een zelfstandig onderdeel van House of Sports. SportsSpeakers is het online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (oud)sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers.

SportsSpeakers bemiddelt, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Dankzij een ruime ervaring in sportmarketing weten de medewerkers van SportsSpeakers waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt voor een presentatie, dagvoorzitterschap of bijvoorbeeld een clinic.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het boeken van een spreker uit de sportieve wereld, bel 020-4969171 of mail naar info@sportsspeakers.nl. Voor meer informatie kijkt u op SportsSpeakers.nl!

Sinds kort heeft SportsSpeakers een nieuw zusje, SportSpreker, het sprekersbureau van België! Grote nationale en internationale sportpersoonlijkheden uit België zijn via SportSpreker in te zetten voor een presentatie, dagvoorzitterschap of clinic. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het boeken van een spreker uit de sportieve wereld, bel +32 38 081573 of mail naar info@sportspreker.be. Voor meer informatie kijkt u op SportSpreker.be!