Ireen Wüst

Start Your Impossible – Toyota

  • Atletenmanagement
  • Merkactivaties
Campagne Toyota

Start Your Impossible

Olympisch sponsor Toyota lanceerde rond de Olympische Spelen de wereldwijde campagne “Start Your Impossible”. In Nederland deden zij dat met Olympisch kampioen schaatsen Ireen Wüst en Paralympisch snowboarder Chris Vos. Zij laten zien dat niets onmogelijk is.

Toyota is bovendien het eerste automerk dat wereldwijd de Olympische en Paralympische Spelen sponsort. Voor Toyota gaat mobiliteit veel verder dan de continue verbetering van auto’s. Het sponsorschap komt voort uit de diepe overtuiging dat alle mensen zich vrij moeten kunnen bewegen, omdat iedereen dan het beste uit zichzelf kan halen.

Vanuit die visie hebben zij samen met Ireen een korte film geproduceerd met de boodschap: Geef nooit op, Start Your Impossible. Het emotionele portret toont een weerspiegeling van de gedeelde, onbegrensde toewijding om continu te verbeteren, die velen zal inspireren. Als succesvolste Nederlandse olympiër wil Ireen Wüst het onmogelijke mogelijk maken. Zij gaat tijdens de Olympische Spelen (9-25 februari 2018, PyeongChang, Zuid-Korea) de strijd aan om voor de vierde keer op rij thuis te komen met goud.

Start Your Impossible Toyota

Ik geloof dat als je ergens vol voor gaat, er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Ireen Wüst
Contact

Vragen?

Benieuwd naar de case van Toyota of wat een samenwerking met Ireen voor je merk kan betekenen? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.