Sven Kramer

Interactieve schaatsstoel – KPN

  • Atletenmanagement
  • Merkactivaties
Campagne KPN

Interactieve Schaatsstoel

Schaatsen

Schaatsen, Nederland is er dol op. Dikke sokken aan, schaatsen onderbinden aan de rand van het ijs en vervolgens urenlang rondjes rijden met een rode blos op je wangen. Als je de koude Nederlandse winters nog hebt meegemaakt, dan weet je vast ook nog dat je vroeger met een stoel op het ijs leerde schaatsen. Ongeveer 80% van de ouders van nu kunnen prima schaatsen. Helaas kunnen één op de drie kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud van de huidige generatie, niet schaatsen, blijkt uit onderzoek onder meer dan duizend Nederlandse ouders. Hoog tijd om daar iets aan te doen dacht KPN in samenwerking met Sven Kramer. Vandaar dat de slimme schaatsstoel is ontwikkeld.

sven-aangepast
Campagne KPN

Hoe werkt de slimme schaatsstoel?

Slimme schaatsstoel

Deze slimme schaatsstoel zit vol met sensoren die kijken of het evenwicht van de kleine schaatser wel goed is en of de juiste bewegingen worden gemaakt. Lasers zorgen ervoor dat er recht wordt geschaatst en dankzij de speciale poten van de stoel is er geen gevaar om met je schaats te blijven haken. Tijdens het schaatsen krijg je zelfs tips van Sven Kramer via een ingebouwde luidspreker, met deze technische instructies worden de eerste stappen op het ijs nog leuker.

Verder heeft de stoel ook een snelheidsmeter, sensoren in de handvaten van de stoel om te kijken of het kind niet teveel naar één kant leunt en led lampjes geven aan hoe snel je ongeveer schaatst. Als je uiteindelijk flink je best hebt gedaan met de stoel zie je op het display een unieke identificatiecode verschijnen, hiermee kan je als ouder samen met je kind een oorkonde met de resultaten downloaden.

De batterij van de slimme schaatsstoel gaat minstens een dag mee, voordat deze opgeladen moet worden.

sven-kramer-kpnstoel

Door de milde winters leren niet alle kinderen meer schaatsen op een sloot achter een keukenstoel. Met deze slimme stoel wordt het voor kinderen nog makkelijker om te leren schaatsen. Ik ben blij dat ik kan helpen om kinderen enthousiast te maken voor het schaatsen en wie weet leert de kampioen van de toekomst het met deze stoel.

Sven Kramer
Contact

Vragen?

Benieuwd naar de case van KPN of wat een samenwerking met Sven voor je merk kan betekenen? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.