Jeffrey Hoogland

AP Support: Jeffrey Hoogland

  • Atletenmanagement
  • Merkactivaties
Campagne AP Support

Topsport mentaliteit

Sponsor Jeffrey Hoogland

AP Support: Consultants bij AP Support halen er graag uit wat erin zit. Door hard te werken, worden grootse resultaten bereikt! Daarom ondersteunen zij mensen met een topsportmentaliteit graag, zo ook meervoudig Europees- en Wereldkampioen baanwielrennen Jeffrey Hoogland. Wie zijn talent verder wil brengen, zal in zichzelf moeten investeren, maar natuurlijk investeert AP Support ook in hun consultants. Ze geven hen persoonlijke aandacht in de vorm van coaching en voortgangsgesprekken over hun loopbaan.

De jonge baanwielrenner Jeffrey Hoogland behoort tot de toppers van het Nederlandse baanwielrennen en behaalde tot op heden verschillende prijzen, waaronder Europese- en Wereld titels. De regerend Nederlands kampioen op de kilometer tijdrit rijdt de laatste jaren ook veelvuldig mee met de internationale baanwielrentop en weet zich daar uitstekend te manifesteren.

Over AP Support

AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze consultants een carrière fundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.

dscf0658

Focus on getting better every day!

Jeffrey Hoogland
Contact

Vragen?

Benieuwd naar de case van AP Support of wat een samenwerking met Jeffrey voor je merk kan betekenen? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.