aanvoerders van

a.s.r. Vitality

  • Atletenmanagement
  • Influencer marketing
  • Merkactivaties
  • Social Media Marketing
  • Strategie en concept
  • Video Marketing
Aanvoerders Team a.s.r Vitality

Nicolien, Gregory, Tim en Suzanne

In november is a.s.r. gestart met a.s.r. Vitality. Door in beweging te komen worden leden van a.s.r. Vitality beloond. Door te starten met méér bewegen, krijg je Vitality punten en verdien je interessante beloningen: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Het a.s.r. Vitality programma is er voor particulieren, ondernemers en werkgevers.

Rond het a.s.r. Vitality programma is samen met de collega’s van Influencers of Sports een Team a.s.r Vitality geselecteerd, waar Gregory Sedoc, Nicolien Sauerbreij, Suzanne Schulting en Tim de Vries aanvoerders van zijn. De aanvoerders zijn een gezicht van a.s.r. Vitality en dragen het thema vitaliteit als ambassadeur uit. Daarnaast is hun rol om deelnemers aan a.s.r. Vitality en andere leden van het Team te motiveren om ook in beweging te komen. Gregory, Nicolien, Suzanne en Tim kondigen hun samenwerking aan met a.s.r. Vitality.

House of Sports heeft in nauwe samenwerking met a.s.r. de foto en videocontent rondom de sporters geproduceerd.

 

schermafbeelding-2019-12-02-om-16-32-24

Via Influencers of Sports en is de samenwerking tussen a.s.r., Gregory Sedoc, Nicolien Sauerbreij, Suzanne Schulting en Tim de Vries tot stand gekomen. Achter iedere sportprestatie staat een team. Of je nu voor goud gaat of in strijd bent tegen de kilo’s. Het a.s.r. Vitality team doet het en stimuleert jou via het a.s.r. Vitality programma dag in dag uit met leuke beloningen en simpele tips om jouw doelen te bereiken en leefstijl vast te houden. Hiermee beloon je jezelf met een gezond vitaal leven. Op ieder niveau. Zowel Gregory als Nicolien, Suzanne en Tim hebben een passie voor sporten en gezond leven en bereiken hiermee een brede doelgroep die a.s.r. wil bereiken met de samenwerking.

Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over deze campagne?

Benieuwd naar onze werkzaamheden rondom a.s.r. Vitality? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.