Campagne

a.s.r. Vitality

  • Atletenmanagement
  • Influencer marketing
  • Merkactivaties
  • Strategie en concept
  • Video Marketing
a.s.r. Vitality

Kom in beweging en word beloond

Kom in beweging en wordt beloond! Dat is a.s.r. Vitality. Door te bewegen krijgen gebruikers Vitality punten en verdienen ze interessante beloningen: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Het a.s.r. Vitality programma is er voor particulieren, ondernemers en werkgevers.

Om het programma en de campagne van a.s.r. Vitality een gezicht te geven heeft a.s.r. met hulp van House of Sports gekozen voor hordeloper Gregory Sedoc, Olympisch kampioenen Nicolien Sauerbreij en Suzanne Schulting en handbiker Tim de Vries. Zij zijn aanvoerders van Team a.s.r. Vitality. Als ambassadeur dragen zij het thema vitaliteit uit en motiveren deelnemers van a.s.r. Vitality om in beweging te komen. Dat doen ze via online seminars, workshops met deelnemers van a.s.r. Vitality en motiverende content op hun social media kanalen. In onderstaande video kondigen Gregory, Nicolien, Suzanne en Tim kondigen hun samenwerking aan met a.s.r. Vitality.

ambassadeurs a.s.r. Vitality
Team a.s.r. Vitality

Het concept achter Team a.s.r. Vitality is dat achter iedere sportprestatie een team staat. Of je nu voor goud gaat of in strijd bent tegen de kilo’s. De aanvoerders van het a.s.r. Vitality team doet het en stimuleert jou via het a.s.r. Vitality programma dag in dag uit met leuke beloningen en simpele tips om jouw doelen te bereiken en leefstijl vast te houden. Hiermee beloon je jezelf met een gezond vitaal leven. Op ieder niveau. Zowel Gregory Sedoc, Nicolien Sauerbreij, Suzanne Schulting en Tim de Vries hebben een passie voor sporten en gezond leven en bereiken hiermee een brede doelgroep die a.s.r. wil bereiken met de samenwerking.

Dit is de tijd van doen
Er zijn steeds meer mensen die iets doen. Mensen die zich bewust zijn dat hun keuzes invloed hebben. Ook bij a.s.r. vinden ze niet alleen dat het soms anders kan, ze doen het ook. Zo wordt bij a.s.r. je pensioenpremie duurzaam belegd, kun je gunstig geld lenen voor energiebesparende maatregelen in je huis en ben je beter verzekerd tegen overstromingen.
Bewegen is goed voor je. Toch schiet het er vaak bij in. Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen.  Start met méér bewegen, krijg Vitality Punten en verdien interessante beloningen: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. a.s.r. Vitality is er voor particulieren, ondernemers en werkgevers.
Zo werkt a.s.r. Vitality

Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over deze campagne?

Benieuwd naar onze werkzaamheden rondom a.s.r. Vitality? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.