Naomi van As

Naomi voor Zilveren Kruis

  • Atletenmanagement
  • Influencer marketing
  • Merkactivaties
Zilveren Kruis

Naomi van As

De #zitcheck campagne met het Zilveren Kruis

Europees onderzoek heeft aangetoond dat Nederlanders het meest zitten van heel Europa. En dat is ongezond. Een goede reden om Nederlanders bekend te maken met onbewust ongezond gedrag en wat je daaraan kunt doen. Want gemiddeld 8,7 uur per dag zitten is echt teveel. Veel mensen weten alleen niet hoe lang ze op een dag zitten en wat de impact daarvan is op hun gezondheid. Daarom heeft Zilveren Kruis een Zitcheck ontwikkeld, waarmee ze mensen op een laagdrempelige manier laten zien hoeveel uur ze per dag zitten, gevolgd door handige tips om wat vaker op te staan. Om deze tool effectief onder de aandacht te brengen heeft Zilveren Kruis ook een samenwerking gezocht
met Naomi van As.

Vervolgens heeft Naomi deze boodschap succesvol overgedragen aan haar volgers. Naomi heeft zelf de Zitcheck gedaan en haar volgers gestimuleerd deze check ook te doen. Het uiteindelijke doel was om mensen bewust te maken van hoeveel uur zij op een dag zitten. Bovendien heeft de campagne veel interactie opgeleverd met Naomi, Het Zilveren Kruis en op op de Zitcheck pagina.

Rol House of Sports

Via Influencers of Sports en Talpa Network is de samenwerking tussen Naomi van As en Zilveren Kruis tot stand gekomen. Zilveren Kruis was op zoek naar iemand die zelf sportief is en bovendien zorgt voor voldoende beweging op een dag om zo de juiste doelgroep te kunnen bereiken. Naomi was hiervoor de geschikte match. Ten eerste sloot haar doelgroep aan bij de wensen van het Zilveren Kruis en ten tweede sloot ook haar online branding goed aan.

  • 0 profielbezoeken
  • 0 bereikte accounts
  • 0 acties uitgevoerd

Naomi heeft binnen deze campagne een mooie balans weten te vinden tussen de commerciële wensen van Zilveren Kruis en de interesses van haar volgers. Hierdoor wist ze haar volgers te raken maar heeft dit ook gezorgd voor een mooie plus in de resultaten binnen de zitcheck campagne. Wij hebben Naomi ervaren als flexibel en erg fijn om mee samen te werken!

Zilveren Kruis