Hansaplast

Hansaplast Ambassadeursteam

  • Influencer marketing
Het concept

Hansaplast stelt vier topsporters als ambassadeur aan

Het Hansaplast ambassadeursteam! Door en voor sporters: de producten van Hansaplast worden ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde fysiotherapeuten, sportartsen en atleten. Om zoveel mogelijk sporters op allerlei sportgebieden kennis te laten maken met de functies van haar producten, waren voor 2021 en 2022 vier topsporters als ambassadeur aan Hansaplast verbonden. Voetbalster Kika van Es, hockeyer Jorrit Croon, handbalster Lois Abbingh, en judoka Noël van ’t End hebben gedurende het sportjaar 2021 laten zien hoe Hansaplast bijdraagt aan hun sportprestaties en zullen dit voornamelijk delen op hun social media kanalen. Het ambassadeursteam is in 2022 doorgegaan. De enige wijziging binnen het ambassadeursteam van 2022 was dat Ramsey Angela het stokje van Noël van ’t End heeft overgenomen.

 

#HANSAPLASTAMBASSADEUR

In aanloop naar de diverse grote eindtoernooien in het sportjaar 2021 deelden de vier topsporters samen met Hansaplast content op hun eigen kanaal en op het kanaal van Hansaplast Nederland. Zo gaf elke topsporter o.a. een live workout sessie met daarin tips en tricks op het gebied van hun sportdiscipline en werden er verschillende producten van Hansaplast actief afgebeeld op de kanalen van de diverse sporters. Hansaplast sportproducten, zoals tapes, braces en compressie artikelen, bieden ondersteuning daar waar je dat nodig hebt. Hansaplast was op zoek naar vier atleten die de producten zelf ook veelvuldig gebruiken om hun prestaties te bevorderen en dit ook op hun kanalen delen met volgers die dezelfde sporter beoefenen. Daarmee hebben we een perfect ambassadeursteam geïntroduceerd!

 

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Hansaplast en de vier ambassadeurs tot stand gekomen. We hebben als gezamenlijk doel om de sportieve doelgroep van deze ambassadeurs te bereiken.

 

HET RESULTAAT VAN DE SAMENWERKING!

Zie hieronder het resultaat zover.

  • 0 Weergaven
  • 0 Bereik
  • 0 Engagement