GAMMA wenst Suzanne en Sjinkie succes in Seoul.

  • Merkactivaties
GAMMA wenst Suzanne en Sjinkie succes in Seoul.

Met deze 360 campagne haakt GAMMA in op de actualiteit in het schaatsen: het hoogte punt van het shorttrack seizoen, het WK in Seoul in maart 2023.

Als trotse fan van schaatsen en partner van Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt wenst GAMMA met deze campagne beide ambassadeurs op een unieke wijze succes. Een sympathieke boodschap vanuit Nederland gericht aan de ambassadeurs.

Met de 2 weken durende online en offline campagne wordt een sterke productkoppeling gemaakt naar de verftesters van GAMMA. De doelstelling is zichtbaarheid en sympathie voor het merk GAMMA. De campagne bestaat uit een offline activatie met online bewijsvoering en een instore doorvertaling in de GAMMA bouwmarkten. We tillen het bekende nummertjes schilderen naar een nieuw, publiekelijk niveau. GAMMA claimt bij de entree van Thialf een prominente plek en brengen samen met schaatsfans een visuele ode aan Suzanne en Sjinkie tijdens het ISU WK Afstanden. Onder het mom van ‘ik kan het’ krijgen fans een kwast aangereikt en een hokje toegewezen die ze mogen inkleuren met een GAMMA verftester in een tint blauw. Zo wordt een gezamenlijke succeswens aan Suzanne en Sjinkie van GAMMA en een groot aantal schaatsfans creëert in aanloop naar het WK Shorttrack.

Over GAMMA

GAMMA is een bouwmarkt in doe-het-zelf en tuinartikelen. Zij geloven erin dat iedereen kan klussen en dat iedereen altijd meer kan dan ze denken. GAMMA helpt je woonsituatie te verbeteren, met adviezen, tips, ideeën en inspiratie. Bij GAMMA vind je een enorm assortiment doe-het-zelf materialen, gereedschap, decoratieve elementen voor huis en tuin en nog veel meer.

Overzicht

Vergelijkbare cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over de campagne?

Benieuwd naar onze werkzaamheden rondom GAMMA? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.