Niek Kimmann

‘Create #withGalaxy’-campagne

  • Atletenmanagement
  • Influencer marketing
  • Merkactivaties
Het concept

Do What You Can't

Fantastische foto’s of geweldige video’s kun je tegenwoordig gewoon met je mobieltje schieten. Bovendien heeft je telefoon  gewoon een goede kwaliteit. Helaas gebruikt nog niet iedereen alle mogelijkheden van zijn of haar telefoon. Het onbenut laten van alle vernuftige camera-mogelijkheden was voor Samsung aanleiding om de 360-graden campagne ‘Create #withGalaxy’ te ontwikkelen. Iedereen met een Galaxy smartphone wordt daarom uitgedaagd om een creator te worden.

Thijs de Boer, executive creative director van Cheil Amsterdam vertelt: “Vanuit de ‘Do What You Can’t’-filosofie inspireert, challenged en leert Samsung heel Nederland hoe je zelf content kunt maken waarvan je altijd dacht: ‘dat kan ik niet’. Onzin. Met een paar alledaagse voorwerpen, een beetje creativiteit en een Galaxy smartphone maakt iedereen vervolgens de mooiste beelden. Ook jij.”

Vervolgens schakelde Samsung voor de #withGalaxy-campagne bekende Nederlandse creators in. Met onder andere Olympisch BMX-er Niek Kimmann. Niek is een van de ambassadeurs van de campagne, die ter promotie van de campagne zichtbaar zijn. Ten slotte is de campagne gedeeld in de TV-commercial, Out of Home advertising en diverse digitale campagnes.

‘Create #withGalaxy’ met Niek Kimmann
Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over deze campagne?

Benieuwd naar onze werkzaamheden rondom atletenmanagement? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.