Nieuws

Rondje langs de velden – Maart

Rondje langs de velden. Wat is er afgelopen maand bij House of Sports gebeurd? Lees onze update van maart over de diverse projecten, atleten en trajecten waar we nauw bij betrokken zijn.

RONDJE LANGS DE VELDEN

Onze atleten hebben een drukke winterperiode achter zich gelaten en focussen zich op de sportieve zomerperiode. Terwijl Sven, Naomi, Suzanne, Ireen, Marcel en Joy van een welverdiende vakantie hebben genoten, focussen Niek, Jeffrey, Ferry, Frank, Jesse en Ranomi, zich respectievelijk op de aanstaande wereldbekers, Swim Cups, Grand Prix’s en mondiale kampioenschappen. In Italië zijn Celeste en Laura daarnaast druk met de finales van de competitie en o.a. de Champions League en maakt Eva zich op voor de play-offs van de Livera Hoofdklasse Hockey Hoofdklasse Dames. Tess richt zich op de finalefase van de competitie in Denemarken en was de afgelopen weken kort in Nederland voor een trip met het Nederlands team.

Vanuit SportsExposure hebben we zowel de Kuip als de Johan Cruijff Arena omgetoverd tot voetbaltempel van het Nederlands Elftal met de daarbij horende KNVB-partner-, en sponsoruitingen. Qua verkoop wordt er hard gewerkt aan de laatste wedstrijden van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, alsmede de Euro Hockey League en diverse bekerfinales.

Binnen onze afdeling events zijn de inschrijvingen voor de Amsterdam City Swim en de Zuidas Run de afgelopen weken live gegaan. Ook is de ticketsales voor het WK 3×3-basketball online, waardoor er reikhalzend kan worden uitgekeken naar dit bijzondere WK op het Museumplein in Amsterdam!

Op digitaal vlak hebben we diverse digitale campagnes voor onze klanten mogen uitvoeren. Onder andere de Winterstopweken van Droomparken, de Unive Supporter (van Sport) van het Jaar-verkiezing, de activatie van AEGON bij de Varsity en de mantelzorgcampagne vanuit Zorg van de Zaak zijn de revue gepasseerd.

Bij SportsSpeakers hebben afgelopen week we de 500e spreker op de website geplaatst en is het platform Influencers of Sports live gegaan –het platform voor influencers uit de sport waar merken kunnen worden gekoppeld aan de social media kanalen van meer dan 100 sporters.

Tot zover een nieuwsbericht vanaf het front – het waren mooie, sportieve weken. On to the next!