Daikin lanceert kerstcampagne “slapen in Thialf”

Daikin, hoofdsponsor van schaatsend Nederland, lanceert in aanloop naar de feestdagen en het Daikin NK Allround & Sprint op 27 en 28 december haar kerstcampagne. Schaatsfans maken via Daikin kans op een unieke schaatsbeleving door tijdens het toernooi te overnachten in Thialf. In de video is er opnieuw een glansrol voor schaatsiconen Erben Wennemars, Rintje Ritsma en Antoinette Rijpma – de Jong.

Op 27 en 28 december vindt het Daikin NK Allround & Sprint plaats in Thialf, Heerenveen. Hét moment waarop de Nederlandse schaatstop de strijd met elkaar aangaan om de beste sprinter of beste allrounder te worden van ons land. Ook Daikin ambassadrice Antoinette Rijpma – de Jong verschijnt aan de start van dit NK. Daikin biedt de fan een unieke schaatsbeleving door kans te maken op een geheel verzorgde overnachting voor 2 personen in Thialf.

Videocommercial met Ritsma, Wennemars en Antoinette Rijpma – de Jong

In de video zien we Antoinette en Erben zich klaarmaken in Thialf voor het diner, ze zien er prachtig uit en Erben doet nog even zijn strikje goed. Als Erben vervolgens aanklopt op de deur van de kleedkamer, doet niet Antoinette open, maar blijkt het Rintje te zijn. De twee moeten er flink om lachen en met het echte kerstgevoel, gaan ze met zijn drieën al klunend richting het diner.

Daikin is nu voor het vijfde seizoen hoofdsponsor van de KNSB en kiest er wederom voor om haar ambassadeurs en inmiddels bekende Daikin gezichten uit eerdere video’s terug te laten komen.

De slapen in Thialf campagne van Daikin, is gecreëerd en geproduceerd door sportmarketingbureau House of Sports in samenwerking met Ten Content Agency. Ook kans maken op deze unieke overnachting in Thialf? Ga dan naar www.daikin.nl/slapeninthialf.

Over Daikin Nederland

Daikin Nederland, sinds 2018 hoofdsponsor van de KNSB, is onderdeel van Daikin Europe N.V., een belangrijke Europese fabrikant en leverancier van airconditioners, warmtepompen en koel-/vriessystemen met ongeveer 8.000 werknemers over heel Europa en 10 grote productiefaciliteiten in België, Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Met meer dan 95 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klimaatsystemen, is Daikin wereldwijd toonaangevend op het gebied van warmtepompen en zet zij zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat. Naast airconditioningsystemen, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, en koel-/vriessystemen, koudwatermachines/warmtepompen en luchtbehandeling. Hiermee leveren we passende, slimme en duurzame klimaat(totaal)oplossingen voor de commerciële, industriële en residentiële markt.