Nieuws

De ZuidasRun presenteert Yet als nieuwe hoofdsponsor.

Yet, hét online platform met ervaren experts om grip te krijgen op obstakels en uitdagingen in werk óf priveleven, is vanaf dit jaar titelsponsor van de ZuidasRun. Het merk heeft zich voor minimaal 3 jaar als hoofdsponsor aan de ZuidasRun verbonden. De ZuidasRun is jaarlijks één van de grootste B2B hardloop evenementen van Nederland. 

Yet ZuidasRun

De Yet ZuidasRun is een unieke run op en rond de iconische Zuidas waar deelnemers kunnen kiezen uit een 5 of 10 kilometer parcours. Dit jaar vindt de 14e editie van het evenement plaats, dat zich voornamelijk kenmerkt als dé Business Run met meer dan 300 verschillende bedrijven die jaarlijks deelnemen met meerdere business teams. Naast inspanning is ook ontspanning een belangrijk onderdeel van de Yet ZuidasRun met een festivalterrein en traditiegetrouw een afterparty na de finish op het Gustav Mahlerplein om samen op de sportieve prestaties te proosten.

In 2023 was Yet al official sponsor van de ZuidasRun en dat smaakte naar meer.
‘De ZuidasRun verbindt. Hardlopers, bedrijven, supporters, vitaliteit en ontspanning, aldus Michelle Geldhof (commercial director House of Sports). We hebben een trouwe groep partners en business teams die al jarenlang betrokken zijn bij de Run en elkaar versterken in het B2B netwerk. We kijken er naar uit om samen de ‘Yet ZuidasRun’ te laten werken voor het vergoten van de naamsbekendheid van Yet in het bedrijfsleven, collega’s en relaties samen te laten sporten en om de komende jaren de run naar een nog hoger niveau te tillen’.

“Wij zijn heel blij met de samenwerking, de ZuidasRun past perfect bij waar wij bij Yet voor staan; uitdagingen aangaan, uit je comfort zone en ook ontspannen. Niks mis met hard werken, het gaat om de balans. Bewegen en verbinding, samen werken en samen sporten, zijn essentieel. Niet alleen voor je lijf maar ook voor je hoofd, je humeur en je veerkracht. Yet sessies zijn er om mensen snel te ondersteunen als ze vastlopen. Niet om alle hobbels te psyhologiseren, maar om weer goed verder te kunnen. Uiteindelijk ga je die obstakels niet in de spreekkamer aan, maar in je leven, met de mensen om je heen. Wij staan als het ware langs de route, met het mentale waterflesje zodat je weer goed verder kunt” – Helen van Empel, Directeur Yet.

Over Yet

Yet biedt snel beschikbare 1-op-1 sessies met ervaren experts om grip te krijgen op obstakels en uitdagingen in werk of privéleven. Zo versterkt Yet de eigen kracht van medewerkers, zonder wachttijden, verwijzingen of eindeloze trajecten en met één gefocuste sessie. Deze one single session-aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en gericht op het versterken van de eigen kracht. Yet is onderdeel van Zorg van de Zaak, dé krachtpatser in bedrijfsgezondheid voor werkend Nederland. Samen zetten we ons in voor één gezamelijk doel: Een Nederland waarin je niet alleen gelukkig bent, maar ook opbloeit in je werk en daar buiten. Met grip op je gezondheid, werk en leven. Ontdek zelf hoe het werkt via www.yet.nl

Over de ZuidasRun

De ZuidasRun is een evenement van sportmarketingbureau House of Sports dat jaarlijks op de Amsterdamse Zuidas wordt georganiseerd. Dit jaar vindt de Yet ZuidasRun op vrijdag 14 juni 2024 plaats. Naast hoofdsponsor Yet zijn ook Vebego, Univé, ABN Amro en Hello Zuidas verbonden als sponsors aan het evenement. Inschrijven voor de editie van 2024 kan nog via www.zuidasrun.nl.