Nieuws

Ticketverkoop FIBA 3×3 World Cup 2019 van start!

Tickets voor de FIBA 3×3 World Cup 2019, het grootste 3×3 nationaal team evenement van het jaar, zijn in de verkoop voor het grote publiek. Van 18 tot en met 23 juni rolt er een ‘3×3 tsunami’ over de stad Amsterdam!

AMSTERDAM (Nederland) – Tickets voor de FIBA 3×3 World Cup 2019, het grootste 3×3 nationaal team evenement van het jaar, zijn in de verkoop voor het grote publiek! Van 18 tot en met 23 juni rolt er een ‘3×3 tsunami’ over de stad Amsterdam, voor de 6e editie van de FIBA 3×3 World Cup. Vanaf vandaag kunnen fans van over de hele wereld hun stoel boeken voor de spectaculaire show op het iconische Museumplein, middenin de stad Amsterdam.

 

PROGRAMMA HIGHLIGHTS

De FIBA 3×3 World Cup 2019 start met een knal op Dag 1, met de eerste moves van de mannen uit Letland en vrouwen uit Rusland, die twee jaar geleden wonnen tijdens de FIBA 3×3 Europe Cup in Amsterdam! Op Dag 2, gaan de regerend kampioenen, de vrouwen uit Italië en mannen uit Servië, van start om hun titel te verdedigen. Servië is in dezelfde groep ingeloot als de runner-up van vorig jaar en gastland Nederland, samen met de USA. Meer drama zal volgen op Dag 3 en 4, met de laatste win-or-go-home poulewedstrijden. Slechts 2 van de 5 teams in elke groep zullen doorgaan naar de kwartfinales op Dag 5, waar ook een publieksfavoriet zal plaatsen: de finale van de Dunk Contest. Op Dag 6 bereiken we een hoogtepunt, met de halve finales en de ‘medal games’. De teams zullen alles geven wat ze in zich hebben, want: de medaillewinnaars verdienen een ticket voor het Olympische Kwalificatietoernooi, een unieke kans om het te maken naar Tokyo 2020, waar 3×3 zijn Olympische debuut zal maken.

DE TICKETS

Van dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni (poulewedstrijden) zijn er dagelijks tickets te koop voor vier verschillende sessies, van de ochtend tot en met de avond. Op zaterdag 22 juni (kwartfinales en Dunk Contest finale) en zondag 23 juni (halve finales en finales), zijn er tickets te koop voor twee verschillende sessies.

Zorg dat je erbij bent & koop jouw tickets via http://www.fiba.basketball/3x3wc/2019/tickets!

DON’T MISS ANYTHING!

Volg ons via de Facebook Eventpage om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! #3x3WC