Nieuws

‘The Sportlights on’ collega Paul!

Leer onze collega’s kennen in slechts 15 vragen! In de vorige editie van ’the Sportlights on’ gaf Mikis de beurt aan logistiek beheerder Paul van Essen!
 
 1. Paul! Hoe is jouw carrière bij Sports Exposure ooit begonnen?

Door een plotseling en onverwacht ontslag bij mijn vorige werkgever, ben ik via mijn zwager op de advertentie gewezen dat ze bij Sports Exposure iemand zochten voor in het logistiek centrum.

 1. Wat zijn jouw taken en werkzaamheden binnen de sportfabriek?

Ik ben ervoor om te zorgen dat alles netjes, schoon en weer op zijn plaats terecht komt! Daarbij is het ook mijn taak om alle bestelde goederen te controleren en aan te melden.

 1. Wat hoop je dat nooit zal veranderen bij House of Sports?

De sfeer en vooral de gezamenlijke lunch met de gehele sportfabriek: super gezellig en leerzaam om zo je andere collega’s te leren kennen.

 1. Welk object ben je in het logistiek centrum tegengekomen waar je je tot op de dag van vandaag over verbaasd?

Een of andere paspop en ik schrik er nog elke keer van als ik er langsloop.

 1. Welk sportmoment heeft het meeste indruk bij je achtergelaten?

Ja dat is toch wel zeker de keer dat Joop Zoetemelk wereldkampioen werd, wat een geweldig moment.

 1. Wat wilde je vroeger het allerliefste worden?

Banketbakker!

 1. Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen?

Dat is al een tijd geleden! Maar dat was hoe dan ook een poster van een voetballer.

 1. Zou je voor een dag ‘naam idool vraag 7’ willen zijn of voor een dag weer kind?

Een dagje kind lijkt me wel weer leuk!

 1. Welk event van House of Sports vind je het leukste om aan mee te werken?

Ik werk pas vanaf 1 november bij Sports Exposure, dus heb nog niet zoveel events meegemaakt. Ik had mij heel erg geheugd op de KNVB bekerfinale.. Maar helaas! Afgelopen winter ben ik wel voor het eerst in Thialf geweest, man, wat een feest is dat!! En wat een werk wordt daar verricht door onze collega’s! Leuk om te zien.

 1. Wat is een eigenschap van jou die men nog niet van je kent?

Ik denk dat ik best wel verlegen ben (en ook wel handig).

 1. Welke sporten heb je zelf gedaan en doe je nu en welke sport zou je nog willen doen?

Ik voetbal nog steeds in de 35+ competitie en tennis hier bij de plaatselijke vereniging. De sport die ik nog wil doen (en waar ik ook al druk voor aan het trainen was) is de marathon. Helaas kreeg ik bij het voorbereiden op de marathon van New York last van mijn knie en is het mij afgeraden om nog lange afstanden te lopen.

 1. Het logistiek centrum is dankzij jou ontzettend geordend, is het bij jou thuis ook zo netjes?

Ja, dat denk ik wel! Ik kan ook thuis (bijna) alles terug vinden.

 1. Pick one: Of alles uit de loods/logistiek centrum valt elke vrijdag naar beneden, of je mist elke vrijdag de vrijmibo.

Haha. Laat alles maar elke vrijdag vallen, ruim ik het maandag wel weer op.

 1. Collega Mikis vroeg zich in de vorige editie af: Hoe bevalt het bij Sports Exposure logistiek? Is het werk een beetje van wat je er van had verwacht? Wat zou je het liefst zo snel mogelijk nog willen veranderen?

Hoe het bevalt? Ik ga bijna zingend naar mijn werk! En wat de verwachting en de veranderingen betreft, ik had me erg verheugd op de “drukke” tijd dan heb/had ik een goed beeld kunnen vormen of ik wel wat wil veranderen.

 1. Wie moet er volgens jou in de Sportlights staan de volgende keer? Welke vraag zou je heel graag willen stellen aan deze collega?

Thirza, met de vraag of ze het nog steeds leuk vindt om het schaatsen te organiseren en dan dus vaak van huis te zijn?