Nieuws

‘The Sportlights on’ collega Mikis!

Leer onze collega’s kennen in slechts 15 vragen! In de vorige editie van ’the Sportlights on’ gaf Evelien de beurt aan grafisch vormgever Mikis Terpstra!
 
 1. Mikis! Hoe is jouw carrière bij Sports Exposure ooit begonnen?

Na 20 jaar samen met Frank Bruijns (ook werkzaam bij Sports Exposure) bij een reclamestudio te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Geoffrey (klant bij desbetreffende reclamestudio) hoorde hiervan en vroeg aan ons om bij Sports Exposure te komen werken.

 1. Wat zijn jouw taken en werkzaamheden binnen de sportfabriek?

Mijn voornaamste taak is het creëren en coördineren van videocontent (LEDboarding) voor de voetbalclubs en de KNVB. Daarnaast doe ik nog allerlei opmaakklussen voor onze evenementen en andere sportbonden. Tevens zorg ik ervoor dat de wijnen en bieren in onze koelkast niet over datum raken en dat Marjolein af en toe een heerlijk kopje thee krijgt.

 1. Wat hoop je dat nooit zal veranderen bij House of Sports?

Ik hoop dat we nog heel lang in de Pastorie kunnen blijven vestigen met het bedrijf.

 1. Op welk project ben je het meest trots?

In het eerst jaar bij Sports Exposure hielpen we de UEFA met de opbouw van de Europa League Finale in de Arena. Het liep niet geheel volgens plan, maar uiteindelijk hebben we toch alles op tijd klaargestoomd. Trots wil ik het niet echt noemen, maar ik heb ontzettend veel geleerd in die periode.

 1. Waar kan jij je over verbazen in de sportwereld?

Het egoïsme en de macht van geld.

 1. Wat wilde je vroeger het allerliefste worden?

Indiaan. Muzikant. ‘Rijk’.

 1. Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen?

Jesper Olsen (Ajax) en heel veel verschillende mooie vrouwen 😉

 1. Zou je voor een dag Jesper Olsen willen zijn of voor een dag weer kind?

Ik had graag Jesper Olsen willen zijn op de dag dat Ajax met 8-2 van Feyenoord won. Een kind ben ik nog steeds (een beetje).

 1. Waar haal jij de meeste energie uit in je werk?

Heel druk zijn en aan het eind van de werkweek toch weer rustig aan een biertje zitten.

 1. Wat is een eigenschap van jou die men nog niet van je kent?

Ik ben héééél romantisch.

 1. Welke sporten heb je zelf gedaan en doe je nu en welke sport zou je nog willen doen?

Ik ben een echte voetballiefhebber, maar wel liever zelf doen dan kijken. Een sport die ik nog graag zou willen doen is skiën, dat heb ik al lang niet meer gedaan. Voor de rest vind ik alle sporten wel leuk om te doen.

 1. Pick one: Je bent live bij de EK-finale waar Nederland wint of je mist dit moment omdat je op wereldreis bent voor onbepaalde tijd met je gezin?

De wereldreis!!!!!! Heel leuk om de voorbeschouwing in een lokaal restaurant te bekijken (met lekker eten) en vervolgens ergens op een plein met de (plaatselijke) bevolking die finale te beleven.

 

 1. Welke vaardigheid/skill zou je heel graag nog willen leren?

Gitaarspelen! Ik ben een muziekliefhebber. Voor het werk zou ik graag meer willen leren over 3D.

 1. Collega Evelien vroeg zich in de vorige editie af: Wat is jouw vetste (sport)ervaring binnen of buiten House of Sports? En wat of wie inspireert je?

De enkele keren dat ik zelf kampioen werd met mijn voetbalelftal blijven toch het leukst.

 1. Wie moet er volgens jou in de Sportlights staan de volgende keer? Welke vraag zou je heel graag willen stellen aan deze collega?

Paul van Essen. Hoe bevalt het bij Sports Exposure logistiek? Is het werk een beetje van wat je er van had verwacht?  Wat zou je het liefst zo snel mogelijk nog willen veranderen?