Nieuws

‘The Sportlights on’ collega Marloes!

Leer onze collega’s kennen in slechts 15 vragen!
Onze Strategy & Brand manager Marloes van Gangelen trapt af in de allereerste editie van ’the Sportlights on’.

 

1. Hoe is jouw House of Sports carrière ooit begonnen?
Dat is alweer ruim 7,5 jaar geleden geweest. Als stagiaire bij House of Sports. Met knikkende knieën kwam ik binnen en ik weet dat ik me direct thuis voelde in deze sportieve en energieke omgeving. Nu mag ik me al ruime tijd bezighouden met het ontwikkelen van strategieën en concepten voor onze opdrachtgevers en eigen evenementen. Een prachtige job waar ik trots op ben!

2. Hoe zou jij jezelf omschrijven als collega?
Een loyale en hardwerkende collega die samen met het team het beste resultaat wil behalen.

3. Op welk project bij House of Sports ben je het meest trots?
Toch wel De Coolste Baan van Nederland. In 2014 heb ik hem al meegemaakt, maar in 2018 was verantwoordelijk voor de communicatie. Een enorme klus waar ik heel veel van geleerd heb en veel inhoudelijke bagage van heb meegekregen. Het was een heftige periode waarin ik bijna 3 maanden non-stop in het Olympisch Stadion was, maar als je dan op 10 maart in een uitverkocht Olympisch Stadion staat op de ISU WK Allround en je hoort een orkaan van geluid over de tribunes gaan tijdens de rit van Sven Kramer… dan pink je toch wel even een traantje weg van trots dat je hier onderdeel van mocht zijn.

4. Als je alle tijd en geld van de wereld had, wat zou je dan doen?
Oef, dat vind ik een lastige. Afgelopen februari heb ik een reis gemaakt door Nieuw-Zeeland. Dat vond ik waanzinnig, dus dan zou ik wat meer van de wereld willen zien en dat combineren met het bezoeken van verschillende sportevenementen. En als het dan toch niet uitmaakt nodig ik mijn vrienden en familie uit om erbij te kunnen zijn.

5. Wat is de op-1-na leukste functie binnen de ‘de sportfabriek’?
Haha, naast die van mijzelf natuurlijk zou ik het enorm leuk vinden om me met Influencers of Sports bezig te mogen houden. Daarnaast vind ik de functie als campagnemanager ook erg tof.

6. Waar haal jij de meeste energie uit in je werk?
De afwisseling van projecten, het werken in deze fantastische wereld en de collega’s.

7. Als je afgelopen week opnieuw had moeten doen, wat zou je anders doen?
Eigenlijk niks.

8. Om welke collega moet jij het hardst lachen?
Ik kan werkelijk waar helemaal stuk gaan om woordgrappen. Daar is onze Koen ten Holter een ster in, dus daar kan ik hardop om gieren.

9. Wat wilde je vroeger worden?
Binnenhuis architect.

10. Wat is een eigenschap van jou die men nog niet van je kent?
Ik ben redelijk een open boek, maar ik denk dat mensen niet weten dat ik best wel een beetje onzeker kan zijn.

11. Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?
Werken, eten, slapen, sporten en als er tijd is breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

12. Wat is jouw mooiste/memorabele sportmoment dat je beleefd hebt in je leven?
Als ik naar mijn eigen sportieve carrière kijk ben ik er wel trots op dat ik mee heb kunnen doen aan het NK Turnen en tenniskampioen van Amersfoort ben geworden t/m 17 jaar.

Qua sportmoment heb ik onwijs genoten van het WK Voetbal in Zuid Afrika 2010, toen Nederland won van Brazilië. Verder blijven de eerste GP-overwinning van Max Verstappen in Barcelona mij altijd bij en de gouden medaille van Epke Zonderland op de Olympische Spelen van Londen (of eigenlijk het commentaar van Hans van Zetten: Hij staat!).

13. Nog een editie van De Coolste Baan van Nederland of een 2e kans voor de Afsluitdijk Open?
Haha. Dat is heel erg lastig. Ik zou zeggen een tweede kans voor de Afsluitdijk Open. Waarom? Omdat dat nog nooit eerder gedaan is en ik er destijds onwijs van baalde dat we dit unieke event hebben moeten annuleren.

14. ‘Daar-waar-het-voor-velen-begon’ Kerkstraat 45 of het prachtige nieuwe pand, de Pastorie?
De Kerkstraat 45 blijft mijn ‘thuis’, al ben ik ook wel trots op de Pastorie omdat ik mee heb gedacht over de inrichting.

15. Wie moet er volgens jou in de Sportlights staan de volgende keer? Welke vraag zou je heel graag zou willen stellen aan deze collega?
De volgende collega die ik nomineer is Nick Koster. Ik ben heel benieuwd waar hij zijn inspiratie voor zijn creatieve ideeën vandaan haalt en welk project hij ooit nog eens aan mee zou willen werken.