Nieuws

‘SportSpreker: in twee jaar tijd gegroeid van 0 naar 120 topsporters, topcoaches en bekende presentatoren’

Twee jaar geleden lanceerde het Belgische zusje van SportsSpeakers, namelijk SportSpreker haar platform. Voor Belgische bedrijven, federaties en andere organisaties was het sindsdien via deze weg mogelijk om met topsporters, coaches en sportpresentatoren samen te werken of hun uit te nodigen op een intern of extern event als gastspreker, moderator of voor meet and greets.

In twee jaar tijd is het platform gegroeid van 0 naar meer dan 120 sprekers, wat vele mogelijkheden schept voor bedrijven die willen samenwerken met een spreker uit de sport. Naast het geven van keynotes of interviews, werden er binnen bedrijven ook al tal van campagnes gelanceerd met een topsporter of televisiepersoonlijkheid. Hierbij kan je denken aan namen als Sven Nys, Saartje Vandendriessche, Kim Gevaert, Maarten Vangramberen en Jacques Borlée.

Conférenciers du Sport

Voor actieve en voormalig topsporters maakt SportSpreker het mogelijk om tijdens en na hun topsportcarrière hun ervaringen als topsporter te kunnen delen en al te kunnen bouwen aan een carrière naast de sport. Dankzij het succes heeft SportSpreker zich nu ook op de Franstalige markt gevestigd onder de naam Conférenciers du Sport. ‘’Het is voor het eerst dat deze toppers op één centraal punt zijn verzameld. Iedereen kan hen via de website vinden voor allerlei activiteiten.” vertelt verantwoordelijke Nele Coucke.

Dankzij het uitgebreide aanbod kan SportSpreker jouw event in de kijker zetten of jouw bedrijf of organisatie op een aansprekende manier inspireren.