Nieuws

Schaatsbaan in tuin Sjinkie

De bijzondere schaatsbaan, Sjinkie’s IJspaleis, is het startschot voor GAMMA als nieuwe partner van de vier topschaatsers én als eventpartner van diverse schaatsevenementen in zowel het langebaanschaatsen als het shorttrack.

Vandaag is de unieke schaatsbaan, die topschaatsers Sjinkie Knegt (meervoudig medaillewinnaar Olympische Spelen) Suzanne Schulting (meervoudig medaillewinnaar Olympische Spelen), Kjeld Nuis (meervoudig Olympisch kampioen) en Dai Dai N’tab (Nederlands kampioen sprint) samen bouwden in de Friese achtertuin van Sjinkie Knegt, onthuld. Hiermee kan Sjinkie zich nu, op unieke wijze, thuis voorbereiden op het NK Allround Shorttrack dat op 2 en 3 januari 2021 plaatsvindt. Sjinkie is hiermee de eerste schaatser met een eigen schaatsbaan in zijn tuin.

De bijzondere schaatsbaan, Sjinkie’s IJspaleis, is het startschot voor GAMMA als nieuwe partner van de vier topschaatsers. Daarnaast wordt GAMMA eventpartner van de nationale en internationale schaatsevenementen in zowel het langebaanschaatsen als het shorttrack. De samenwerking met sporters en events loopt in ieder geval tot en met de aankomende Olympische Spelen in Beijing. In Sjinkie’s IJspaleis is er voor een klein aantal winnaars een exclusieve ‘meet & greet’ te winnen met Sjinkie Knegt, Kjeld Nuis, Dai Dai N’tab of Suzanne Schulting. Zelfs een echte start op het ijs tegen Sjinkie is niet uitgesloten voor de winnaars.

“Alle Nederlanders zitten in de winter massaal voor de buis te juichen voor ‘onze’ helden”, vertelt Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie van GAMMA. “Als vooraanstaande Nederlandse retailer zijn wij natuurlijk ook fan van deze Hollandse sport. Wij willen de schaatsers steunen in het bereiken van hun doelen, onder het mom ‘Ik kan het’. Wij geloven dat iedereen veel zelf kan doen, dat geldt voor klussers én schaatsers. Maar daar heb je wel wat ondersteuning bij nodig. Wij moedigen ze aan en stellen ze daartoe in staat. Plezier, techniek en gezelligheid staan daarbij voorop!”

De campagne is een geïntegreerde samenwerking tussen House of Sports en GAMMA.