Nieuws

Rondje langs de velden – april

Rondje langs de velden. Wat is er afgelopen maand bij House of Sports gebeurd? Lees onze update van april over de diverse projecten, atleten en trajecten waar we nauw bij betrokken zijn.

Rondje langs de velden

Onze atleten focussen zich op diverse eindtoernooien en de winteratleten zijn ontwaakt uit de vakantieslaap. Sven, Suzanne, Ireen, Marcel en Joy zijn weer in voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen. Jeffrey, Ferry, Frank, Jesse en Ranomi focussen zich respectievelijk op de aanstaande wereldbekers, Swim Cups, Grand Prix’s als de mondiale kampioenschappen. In Italië zijn Celeste en Laura uitgespeeld in de competitie en maakt Celeste zich nog warm voor de Champions League finale. Eva is bijna klaar in de competitie en richt zich dan met de dames van AHBC op de play-offs van de Livera Hoofdklasse Hockey Hoofdklasse Dames. Tess heeft zich weer gemeld bij het Nederlands team en heeft enkele interessante interlands voor de boeg. Voor Niek komt er een mooie fietsweekend aan bij de World Cup BMX op Papendal, waar hij vorig jaar de 1e prijs pakte. Kan hij dit huzarenstukje herhalen?!

Voor Sports Exposure staan de laatste wedstrijden van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, alsmede de Euro Hockey League en het EK Hockey op de planning. Mooie kansen voor merken om via TV-boarding zichtbaar te zijn rondom deze toonaangevende sportmomenten.

Binnen onze afdeling events zijn de inschrijvingen voor de Amsterdam City Swim en de Zuidas Run geopend en stromen de aanmeldingen binnen. Er is nog ruimte voor inschrijving, dus wacht niet te lang en schrijf je snel in voor een van de events! Daarnaast ligt de organisatiefocus op het WK 3×3 basketball op het Museumplein van 18 t/m 23 juni in Amsterdam. Een uniek toernooi dat we samen met onze collega’s van TIG Sports organiseren. Er zijn nog tickets beschikbaar om deze spectaculaire en upcoming sport te aanschouwen, dus zorg dat je er snel bij bent! Op 22 en 23 juni vindt het prachtige fondsenwervende event voor het Ronald McDonald Kinderfonds, genaamd de HomeRide en HomeRun! En op 29 juni staat de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren op de planning in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Kijk voor meer informatie over de finale en voorrondes op www.nkknikkeren.nl.

Ook hebben we diverse digitale campagnes voor onze klanten mogen uitvoeren. Voor Univé Supporter van Sport en Nederlandse Loterij waren we actief rondom de Amstel Gold Race, rolden we voor AEGON op de Bosbaan een mooie activaties uit en werd de maatschappelijke mantelzorgcampagne vanuit Zorg van de Zaak afgetrapt! In de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op 24 april speelden FC Utrecht spelers voor één keer met de naam van een mantelzorger op hun borst. Hiermee benadrukte Zorg van de Zaak samen met FC Utrecht het belang van aandacht voor mantelzorgers. En tot slot lanceerden we op 5 mei tijdens de TOTO KNVB Beker Finale de ARAG VAR Quiz, die je vanaf nu hier kunt spelen!

Bij SportsSpeakers hebben afgelopen week we de 500e spreker op de website geplaatst en is het platform Influencers of Sports live gegaan –het platform voor influencers uit de sport waar merken kunnen worden gekoppeld aan de social media kanalen van meer dan 250 sporters.

Tot zover een nieuwsbericht vanaf het front – het waren mooie, sportieve weken. Op naar de volgende maand!