Nieuws

Online en offline verhuizing

House of Sports breidt uit met een nieuw kantoor én nieuwe website. Een online en offline verhuizing dus! De afgelopen jaren is de sportfabriek flink gegroeid en draaien we met 60 medewerkers op volle toeren. Ons huidige kantoor op de Kerkstraat werd helaas iets te klein voor alle collega’s van House of Sports, Sports Exposure, SportsSpeakers, Influencers of Sports en Sportspreker België.

Daarom hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de verbouw van een tweede kantoor aan de Kerkstraat in Ouderkerk a/d Amstel. Vandaag is de officiële opening van ons nieuwe kantoor dat gevestigd is in de Pastorie, één van de mooiste panden van Ouderkerk a/d Amstel, gelegen aan de Amstel. De oude kerkelijke woning is helemaal verbouwd en modern ingericht met flexplekken voor de afdelingen SportsSpeakers, Influencers of Sports, design en events.

We zijn ontzettend blij met het nieuwe pand. Het heeft een hele andere uitstraling dan ons huidige kantoor, maar we zijn trots dat we echt samen met alle collega’s hebben nagedacht over de inrichting. Het andere kantoor op de Kerkstraat 45 blijft gewoon bestaan en is het hoofdadres van House of Sports. We hebben nu alleen wat meer ruimte voor de collega’s om te brainstormen en om onze gasten goed te kunnen ontvangen. In plaats van één, hebben we nu twee visitekaartjes voor de gehele sportfabriek.

Naast de offline verhuizing hebben we gelijk een online verhuizing in gang gezet. Vandaag hebben we ook gelijk de nieuwe website gelanceerd. Een fris nieuw jasje met een mooi overzicht van sportmarketingcases die House of Sports rijk is. We zijn trots op het resultaat en zijn ook heel benieuwd wat je ervan vindt!