Nieuws

Nominaties SponsorRing bekend!

Als House of Sports zijn we trots op twee nominaties voor de SponsorRing in de categorie sport samen met KWBN, Univé (Supporter van Sport), Droomparken en Feyenoord Rotterdam.

Genomineerde 

 

Ondanks het bijzondere sponsorjaar 2020 heeft de SponsorRing 59 inzendingen mogen ontvangen in de Categorieën en Specialismen.

Elk Specialisme (PR, Business Case, Innovatie, Creativiteit en Sponsorplatform) maakt kans op één SponsorRing. Genomineerden per Categorie (Sport, Maatschappij, Media en Cultuur & Entertainment) maken kans op een Gouden, Zilveren of Bronzen Ring. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de Online Awardshow op maandag 1 maart, vanaf 16.00 uur.

Uiteraard is het bijwonen van de online award show gratis voor alle inzendingen, betrokkenen en overige geïnteresseerden in sponsoring. De deskundige en enthousiaste presentatie van de show is in handen van Shelly Sterk, televisiepresentatrice en verslaggeefster. Tijdens de show worden ook de winnaars in de categorie Smart Budget, Longstanding Sponsorship én de Sponsorpersonality 2020 door haar bekend gemaakt.

Het is voor het eerst dat de uitreiking zonder publiek plaatsvindt. ‘We hebben zo lang mogelijk gewacht, om toch te bekijken of een hybride of live bijeenkomst, op enige manier, tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Het evenement nog verder voor ons uit schuiven is geen optie meer, dus hebben we moeten besluiten om het 100% online te organiseren. We proberen, met respect voor alle winnaars, de show in een zo kort mogelijk tijdbestek en zo dynamisch mogelijk neer te zetten. Ook een interessante inhoudelijke component ontbreekt daarbij niet’, aldus Imre van Leeuwen, voorzitter van de stichting SponsorRingen.

Jurering
De afgelopen weken hebben 10 kundige vakjury’s zich gebogen over de inzendingen. De genomineerden in een categorie presenteerden hun sponsorcase afgelopen week online aan de hoofdjury.

De volgende cases zijn genomineerd in de categorieën en maken kans op een SponsorRing:

Cultuur & Entertainment
Dutch Dance Quiz x Nationale-Nederlanden
ING Koningsdagconcert
Philips x Rijksmuseum: de Nachtwacht on Tour

Sport
Alternatieve Vierdaagse
Droomparken & Feyenoord
NN Running Day
PSV & Brainport Eindhoven

Maatschappij
Rabo Club Support
KiKa Berentribune
McNificents

Media*
*In de categorie Media waren er onvoldoende inzendingen die met een 7 of hoger zijn beoordeeld om SponsorRingen door de jury toe te kennen.

Voor meer informatie: www.sponsorringen.nl

Bron: SponsorRing/SponsorReport