Nieuws

Niek Kimmann & Justin Kimmann verlengen samenwerking met trotse partner Gulf!

Afgelopen week hebben BMX’ers Niek en Justin Kimmann hun sponsorovereenkomst met Gulf met twee jaar verlengd tot en met medio 2021.

Brandstof-, en olieleverancier Gulf, met 65 tankstations een van de grootste brandstofaanbieders in Nederland, heeft zich sinds vorig jaar verbonden aan de gebroeders Kimmann en is trots op deze samenwerking. Gulf is o.a. zichtbaar met een logopositie op de broek van de beide broers en activeert het partnership daarnaast met enkele ludieke activaties.

Boy van Andel, directeur bij Gulf Nederland B.V. is trots op de samenwerking: ‘Wij zijn heel blij met de verlenging van onze samenwerking met Niek en Justin voor de komende twee jaar. De jongens zijn doordrongen van passie voor hun BMX-sport. Bij Gulf is diezelfde passie al tientallen jaren een speerpunt, waarbij direct de link gelegd wordt naar het Gulf Racing team en de film Le Mans met de winnende Porsche 917 in de hoofdrol. Ook die winnaarsmentaliteit is bij zowel Gulf als de broers Kimmann héél herkenbaar. Wij hopen dat deze samenwerking Niek en Justin de ‘brandstof’ biedt die hen – in combinatie met hun winnaarsmentaliteit en harde werken – zal leiden naar mooie resultaten’.

Zowel Niek als Justin zijn momenteel in drukke voorbereiding op het belangrijke BMX-seizoen van 2019 in aanloop naar de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokyo. Over twee weken komen de broers in actie tijdens de eerste Wereldbeker in Manchester, waarna de wereldtop uit de BMX-wereld op 11 en 12 mei 2019 neer strijkt op Papendal voor de tweede Wereldbeker van het seizoen. Niek won hier vorig jaar een van de twee wedstrijden bij de elitegroep en is dit seizoen ook in blakende vorm door in alle Europese wedstrijden tot op heden als eerste over de streep te komen.

Namens House of Sports zijn we blij met het vertrouwen dat Gulf in beide mannen via deze overeenkomst uitspreekt en wensen we de mannen veel succes de komende weken!