Nieuws

Kaartverkoop langebaanschaatsevents Thialf van start!

Het nieuwe schaatsseizoen staat alweer voor de deur! Over minder dan een maand start het langebaanseizoen met het World Cup Kwalificatie Toernooi in Thialf. De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan.

Er staat een mooie kalender op de planning én na 4 jaar is de ISU World Cup Finale terug in Heerenveen. Tickets voor de events zijn al verkrijgbaar vanaf €7,50. Kom jij de Nederlandse schaatsers aanmoedigen?

Bestel je tickets hier!

 

Programma & info

Op vrijdag 1 november start officieel het nieuwe seizoen met het World Cup Kwalificatie Toernooi. Ben je benieuwd naar het programma per event? Via onderstaande links vind je het volledige programma, meer informatie en de ticketprijzen.

VIP-arrangementen 

Voor alle nationale schaatsevents bieden we hospitality-arrangementen aan vanaf €125,- (excl. btw), voor de internationale schaatsevents bieden we deze vanaf €175,- (excl. btw). Een uitgelezen kans om relaties, collega’s en/of bekenden als VIP uit te nodigen voor één van de schaatsevents incl. toegang tot de hospitalitylounge, een culinair programma, entertainment, een parkeerticket en een gereserveerde stoel op de VIP-tribune. Via bovenstaande eventpagina’s vind je meer informatie over de arrangementen per event. Neem voor informatie, beschikbaarheid of om een reservering te maken contact met ons op via hospitality@houseofsports.nl

Tickets voor events in het buitenland

Tickets voor internationale schaatsevents zijn vanaf nu ook via House of Sports te koop in de internationale ticketshop (op basis van actuele beschikbaarheid) op schaatsen.nl.