Nieuws

Handbalfans schreeuwen Team NL naar de overwinning

Zaterdag 1 juni reisde het Nederlandse Loterij Oranje Peloton met vijftig enthousiaste supporters van handbalvereniging SC Klarenbeek af naar Topsportsportcentrum Almere om hier onze Nederlandse Handbaldames aan te moedigen tijdens de interland tegen Rusland. De club uit Klarenbeek won in mei de fan-actie voor de beste aanmoediging.

Handbalvereniging SC Klarenbeek won de Oranje Peloton fan-actie, nadat onze ambassadrice en Oranjekeepster Tess Wester de oproep deed naar de handbalfans om een video in te sturen waar zij de handbaldames op een ontzettend leuke manier moesten aanmoedigden. Juichen en aanmoedigen konden ze zeker! Benieuwd hoe zij deze dag hebben beleefd? Bekijk dan de video!

Oranjepeloton
Oranje is de kleur van verbroedering. Het laat ons samen juichen, maakt ons gemeenschappelijk trots en is de kleur die ons onderscheidt van de rest van de wereld. Afgelopen april, tijdens de Amstel Gold Race, werd het Oranje Peloton geïntroduceerd. Een beweging van Nederlandse Loterij op het gebied van sport en bewegen, iets waar Nederlandse Loterij onlosmakelijk mee verbonden is. Het Oranje Peloton wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven. Samen bewegen, supporten en juichen bij succes! Het Oranje Peloton is er bij toertochten, sportevents van goede doelen en wedstrijden en toernooien van Oranjeselecties. Hiermee bekrachtigen we onze belofte: Waar heel Nederland wint!

Bron: Nederlandse Loterij