Nieuws

Droomparken en Feyenoord presenteren het Feyenoord-kerstdorp

Kerstwensen komen uit in het Feyenoord-kerstdorp op Droompark de Zanding.

Feyenoord en Droomparken bieden supporters in dit bijzondere ‘corona-jaar’ de mogelijkheid om een dierbare op te geven voor een magische kerst in het Feyenoord-kerstdorp. De campagne wordt afgetrapt met een videocommercial met opnieuw een hoofdrol voor ‘KerstJan’ (Jan Boskamp).

In het ‘Feyenoord-kerstdorp’ op Droompark de Zanding (Otterlo) zijn 12 luxe vakantiehuizen volledig omgetoverd in een Feyenoord-kerstsetting. Supporters kunnen een dierbare nomineren die zij een uniek Feyenoord-kerstweekend gunnen.. Uit alle aanmeldingen worden 12 gezinnen en/of stellen geselecteerd die een onbezorgde en magische kersttijd verdienen. Zij kunnen er van 18 t/m 21 december een geheel verzorgd kerstvakantieweekend tussenuit.

Net als bij eerdere campagnes van Droomparken speelt Jan Boskamp de hoofdrol in de campagnevideo. Dit keer krijgt hij echter hulp uit bijzondere hoek: een ‘elf’-tal met Feyenoord iconen Regi Blinker, Ulrich van Gobbel, John Metgod en Ben Wijnstekers biedt ‘KerstJan’ een helpende hand.

Sportmarketingbureau House of Sports heeft in samenwerking met Feyenoord en Ten Content Agency de campagne gecreëerd en ontwikkeld in opdracht van Droomparken.

Wie gun jij een magische kerst in het Feyenoord-kerstdorp op Droompark de Zanding?
Supporters die iemand willen aanmelden voor een geheel verzorgd kerstweekend in het Feyenoord-kerstdorp kunnen hun nominatie tot en met 15 december 2020 insturen via www.feyenoord.nl/kerstdorp.

Ook rijdt de Droomparken kersttruck de komende twee weken door Rotterdam en de rest van Nederland. Wie de Droomparken kersttruck spot, heeft de mogelijkheid om ook daar zijn kerstwens achter te laten.

Over Droomparken
Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden – een voorwaarde voor een Droompark – op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-Holland, Limburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie in eigen land veilig en verantwoord op vakantie wilt in een luxe vakantiewoning.