Nieuws

14e Holland Heineken House geopend

De opening is om 14:00 uur lokale tijd afgetrapt door oud Olympisch kampioen Mark Tuitert, waarna HEINEKEN vertegenwoordigers Frans Eusman (Regionaal President HEINEKEN Asia Pacific), Pascal Gilet (Managing Director HEINEKEN Nederland) en Annette Mosman (Bestuurslid NOC*NSF) de crew en alle andere aanwezigen een warm welkom hebben geheten en TeamNL veel sportief succes hebben toegewenst.

Na de officiële opening was er een afsluitend proostmoment en een rondleiding door het huis voor de genodigden. Het Holland Heineken House is van 9 tot en met 25 februari dagelijks van 15:00 tot 01.00 uur toegankelijk voor het publiek. De komende dagen kunnen de supporters van TeamNL in het HHH samen sportwedstrijden kijken, artiesten en DJ’s zien optreden en hopelijk ook veel medaille huldigingen meemaken.

Het Holland Heineken House is toegankelijk voor alle nationaliteiten. Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar op www.hollandheinekenhouse.nl, inmiddels zijn er al zeven avonden (9 tot en met 15 februari) uitverkocht.