Nieuws

10e editie KPN Schaatsvriendendag succes

Wij kijken terug op een zeer geslaagde KPN Schaatsvriendendag 2019! Alle 1.250 deelnemers konden op Flevonice in Bindinghuizen genieten van verschillende schaats- en ijssporten.

De schaatsvrienden waren welkom met vrienden en/of familie. Iedereen mocht op het ijs. Alles was mogelijk, ook met je rolstoel het ijs op. In samenwerking met de sportieve partners waren er verschillende activiteiten georganiseerd zoals: schaatslessen, (rolstoel)curling, priksleeën, Icebykes en nog veel meer.

Het entertainment op het podium zorgde voor een uiterst gezellige sfeer. We hadden bijna zomerse temparturen en dat leverde mooie zonnige beelden op. Univé heeft als Supporter van Sport en partner van de KPN Schaatsvriendendag prachtige beelden gemaakt!

Dit jaar waren we weer te gast op de prachtige locatie Flevonice in Biddinghuizen. We willen alle medewerkers van Flevonice onwijs bedanken voor hun gastvrijheid. Samen schaatsen is niet mogelijk zonder onze partners KPN, de KNSB, Ice-World, Univé, Asito en Flevonice. Dankzij hun financiële bijdrage en de inzet van hun enthousiaste vrijwilligers (medewerkers) kunnen we dit bijzondere schaatsevenement jaarlijks mogelijk maken.