Events

HYROX Amsterdam

  • Events
  • Merkactivaties
  • Social Media Marketing
Het concept

NL HYROX

WE ARE BACK IN AMSTERDAM – 22 oktober 2022 | RAI Amsterdam
Na het succes in van HYROX Amsterdam in 2021 en de HYROX Europese Kampioenschappen in Maastricht in 2022, Maastricht in, wordt het tweede evenement in Amsterdam aan de kalender toegevoegd.

HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie, maar HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. HYROX is een indoor competitie waar functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. De competitie begint met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks word met 8 keer herhaald. Het unieke aan HYROX is dat iedereen van verschillende atletische en fitness achtergronden aan de competitie mee kunnen doen. Wereldwijd is de competitie precies hetzelfde en geeft het atleten de kans om het tegen elkaar op te nemen. Atleten krijgen met HYROX de kans om zichzelf te meten en hun tijden te verbeteren.

De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Het eerste HYROX event vond plaats in 2017 in Hamburg, daarna o.a. New York, Los Angeles.

HYROX dé fitness race voor EVERY BODY!

Op www.hyrox.com/nl kan je meer informatie vinden over de fitness race en de geplande Nederlandse evenementen! GET HYROX READY!

HYROX sporters
  • 0 Deelnemers
  • 0 Landen
  • 0 HYROX evenementen
HYROX Amsterdam
HYROX Amsterdam
HYROX Sled push
HYROX Sled push
Vreugde HYROX
HYROX sporters
HYROX Amsterdam
HYROX Amsterdam
HYROX Sled push
HYROX Sled push
Vreugde HYROX
HYROX sporters
Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over deze case?

Benieuwd naar deze case of onze samenwerking? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.