Event

HomeSport Events

  • Events
  • Productie
  • Strategie en concept
het concept

Dé sponsorwieler- en hardlooptocht

In het laatste weekend van juni 2023 vindt alweer de 12e editie van HomeSport Events (voorheen de HomeRide, HomeRun, HomeWalk) plaats.
HomeSport Events is een uniek fondsenwervend evenement waarbij de deelnemers in estafettevorm 500 km fietsen, 240 km hardlopen of 120 km wandelen in 24 uur.
De teams laten zich sponsoren door vrienden, familie en collega’s en zamelen hiermee zoveel mogelijk geld in voor de Ronald McDonald Huizen, waardoor families dichter bij elkaar kunnen zijn tijdens een periode in het ziekenhuis.

House of Sports is samen met I Care Productions verantwoordelijk voor de organisatie van hét fondsenwervende event van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Kijk voor meer info op:

homeriderun2019-start134
  • 0 kilometer fietsen
  • 0 kilometer hardlopen
  • 0 kilometer wandelen

HomeRide is een geweldige ervaring. De beleving om samen met je team naar het weekend toe te werken is onvergetelijk: de combinatie van fondsenwerving en een sportieve uitdaging haalt in iedereen het beste naar boven. De Ronald McDonald Huizen zijn een prachtig doel om voor te fietsen. Elke opgehaalde euro gaat rechtstreeks naar faciliteiten voor ouders, broers en zussen die misschien wel de moeilijkste tijd van hun leven doormaken.

Tim, deelnemer HomeRide
Het goede doel

Ronald McDonald Kinderfonds

Als ouder wil je er altijd voor je kind zijn. Zeker als het op zijn kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Alle HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers maken dit mogelijk!
HOUSEOFSPORTS

Social Stories

[instagram-feed]
HOUSEOFSPORTS

Social Stories

[instagram-feed]
Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over de HomeSport Events?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen of meer weten over de HomeSport Events? Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer of vul onderstaand formulier in.