AonFitClub

Aon

  • Consultancy
  • Events
  • Hospitality
  • Productie
  • Strategie en concept
  • Video Marketing
Aon

AonFitClub

Aon vindt het belangrijk dat relaties en medewerkers zich financieel én fysiek fit voelen. De AonFitClub is speciaal voor de zakelijke relaties van Aon en bied de mogelijkheid om deel te nemen aan grote landelijke wieler-, hardloop- en wandelevenementen. Met de AonFitClub draagt Aon bij aan de gezonde levensstijl van hun zakelijke relaties.

Het hele jaar door genieten leden van een volledig verzorgd sportief arrangement, inclusief gratis deelname aan de events, ontvangst in de AonFitClub-lounge, parkeermogelijkheden en een culinair programma. Aon zorgt dat de startnummers voor iedereen klaarliggen en de leden ontvangen het officiële AonFitClub-shirt. Een massage na afloop mag natuurlijk niet ontbreken. In een relaxte sfeer komt iedereen weer op adem.

Onze rol

House of Sports

House of Sports is verantwoordelijk voor de digitale- en communicatie strategie van de AonFitClub en organiseert alle evenementen van Aon. Voor 2019 zijn staan de volgende evenementen op de planning: CPC-loop Den Haag, Events Zandvoort, Rotterdam Marathon, Amstel Gold Race, Loop Leeuwarden, Dam tot Dam events, Bredase Singelloop, Aon City Run, 4 mijl Groningen en de Zevenheuvelenloop. Bij alle events, clinics en evenementen staat de doelstelling ‘Verhogen van het klantbehoud door klanten actief te verbinden aan de AonFitClub  centraal.

Contact

Vragen over Aon?

Benieuwd naar de activiteiten van Aon? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.