New

Stage vormgever – TEN

Yes, design talent, we zoeken jou! Jij bent die creatieve vormgever/designer die te gekke creaties wil gaan maken. De Vinicius Jr. onder de designers, het talent dat de wereld versteld gaat laten staan van zijn of haar kunsten. Een echte speelse nummer 10, die onnavolgbaar dartelt en overtuigd met de spannendste trucjes.

Het maakt jou niet uit of je met statisch design of animatie magic op het beeldscherm moet laten verschijnen. Jij weet wat je moet doen! Jouw werk scoort.

Voel jij dit? Laat jouw zaakwaarnemer dan contact met ons opnemen want wij staan open om onze selectie verder uit te bouwen.

direct solliciteren

TEN Content Agency

Wij zijn een jonge club creators die van sport en social houden. Ready to work om spetterende content te maken. We zijn pas twee jaar bezig maar hebben al een rijk gevulde trofeeënkast met online commercials, social storytelling, fotografie en art & design.

Waar wij goed in zijn? Het gevoel van de kleedkamer showen op elk device en platform.

Van een emotionele videoserie over de maatschappelijke projecten van alle achttien Eredivisieclubs tot aan een vierdelige ISU-documentaire over het leven van de topschaatsers in de geïsoleerde schaatsbubbel.

Wij houden ook echt van de ouderwetse kleedkamerhumor. Je kent onze Droomparken commercials met Jan Boskamp en Feyenoord legends vast wel… of de pranks van Sjaak Swart, Björn van der Doelen en Willem van Hanegem voor Canal Digitaal.

En niet te vergeten zijn wij social savvy. Wij weten hoe social kanalen moeten scoren met Reels, Stories en TikToks.

Jij bent…

  • Een wizard met Photoshop en Illustrator en hebt een passie voor sport
  • Iemand die weet wat scoort op social media
  • Een designtalent
  • Goed in het creëren van de next big thing

Wij bieden…

  • Een team met jonge sportieve collega’s en een informele werksfeer
  • Uitdagende producties voor mooie merken
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een prachtige werkplek aan het water
Stage vormgever bij TEN Content Agency

En nu…

⏰ Ben je 40 uur per week beschikbaar in de periode februari 2023 t/m juni 2023? Loop dan maar vast warm!

📩 We ontvangen jouw CV en onderbouwde motivatie graag voor 1 december 2022 via stage@houseofsports.nl t.a.v. Floris Boeren.

🤝 Welkom