New

Stage Influencers of Sports

Ben jij een creatieve sportgek met veel sportkennis, weet jij precies hoe jij een post of story op social media creatief moet vormgeven denk je hierin ook graag mee met atleten, merken en sport-influencers? Dan is deze stage bij Influencers of Sports iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een social media stagiaire die het team van Influencers of Sports en de atletenmanagers van House of Sports ondersteunt op het gebied van content (creatie), commercie en influencer-werving!

direct solliciteren

Over Influencers of Sports

House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden via digitale middelen bij elkaar. Influencers of Sports is het sport-influencerbureau van House of Sports en specialiseert zich in creatieve social media campagnes i.s.m. meer dan 800 sport-influencers uit diverse sporten. Ben je creatief, leergierig en continu op zoek naar toffe content? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat je hart sneller kloppen van sport? Dan is deze stage bij Influencers of Sports jou op het lijf geschreven!

 

Wat ga je doen?

Het is aan jou de taak om relevante en goede content te bedenken, creëren en vervolgens zelf uit te voeren. Denk hierbij aan social formats, social media posts, (nieuwsbrief)artikelen en blogs, maar ook in het meedenken in de creatie van unieke influencer-campagnes voor toffe merken. Daarnaast optimaliseer en onderhoud je de website en de social media kanalen van Influencers of Sports, zoek je nieuwe sporters om aan bij Influencers of Sports aan te melden en draai je iedere dag mee als volwaardig teamlid binnen het team van Influencers of Sports en de atletenmanagers van House of Sports. Je denkt mee in de social media strategie van atleten en bent in staat om toffe content te creëren.


Wie ben jij?

 • Jij speelt het team van Influencers of Sports en de atletenmanagers van House of Sports dagelijks de nieuwste trends en ideeën rondom (sport)content toe. Soms een dieptepass, soms een breedte-balletje, maar je slaat eigenlijk het liefst een ace.
 • Je bent nieuwsgierigheid naar hoe TikTok-campagnes succesvol kunnen werken leert ons de nieuwste trucs van Instagram. Daarnaast spot je dagelijks toffe campagnes en weet je precies hoe je deze kan doorvertalen naar andere social mediakanalen.
 • Uiteraard begrijp jij dat een pen helemaal niet creatief kan zijn, maar je bent wel creatief genoeg om een wervende tekst te schrijven.
 • Als buitenspeler vind jij het interessant om betrokken te zijn bij de uitrol van een social mediacampagne in samenwerking met je collega’s en een klant en je kan altijd de juiste voorzet geven aan je collega’s.
 • Jouw missie is om de (content)kampioen van kantoor worden en vliegt ieder klusje aan alsof het de laatste wedstrijd uit je carrière is.
 • Jij wilt onderdeel uitmaken van een team van atletenmanagers en influencer-marketeers die iedere dag bezig zijn met de vermarkting van de carrière van sporters en sport-influencers.
 • Je hebt HBO werk-, en denkniveau, maar laat graag nog veel meer acties aan ons zien. Adobe Photoshop en/of InDesign-skills zijn hierin een pré

Wat biedt Influencers of Sports?

 • Een basis stagevergoeding
 • Een uitdagende fulltime stageplek met veel verantwoordelijkheid
 • Een toffe werkplek bij sportmarketingbureau House of Sports in Ouderkerk a/d Amstel
 • Samenwerking in een team van sportgekke en gepassioneerde collega’s
 • Je werkt met vooraanstaande merken en events in de sportwereld
 • Maandelijkse inspiratiesessies door interne en externe sprekers
 • Een informele werksfeer: gezellige vrijdagmiddag borrels, jaarlijkse uitjes en unieke kansen om (top)sport achter de schermen te beleven
Stage Influencers of Sports

⏰ Ben je 40 uur per week beschikbaar in de periode april 2024 t/m december 2024? Loop dan maar vast warm!

📩 We ontvangen jouw CV en onderbouwde motivatie graag via stage@houseofsports.nl t.a.v. Hilde de Vries.

🤝 Welkom