New

Stage Sales & Events – HYROX

Zit jij minimaal in je 3e jaar van het HBO en zeggen mensen van jou dat je een aanpakker en een enthousiasteling bent? Heb je salestalent, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je ook gek van sportmarketing? Dan is de stage Sales & Events – HYROX bij House of Sports iets voor jou!

House of Sports organiseert voor het 3e jaar op rij de Nederlandse Hyrox events. Hyrox biedt een oplossing voor functionele fitness en geeft voor fitnessliefhebbers een concreet doel. In deze stage word je meegenomen in alle facetten van de evenementenwereld: van de voorbereiding (o.a. acquisitie, organisatie, sales, communicatie) tot de operationele uitvoering van HYROX.

direct solliciteren

Over House of Sports

House of Sports is een creatief en digitaal gedreven sportmarketingbureau die merken, topsport en media bij elkaar brengt. Binnen de sportfabriek staat conceptuele creativiteit centraal en zorgt de combinatie van creatieve denkers, content designers en data-driven specialisten voor de meest vooruitstrevende campagnes in de (online) sportwereld.

 

De functie

Specifiek voor HYROX hebben we momenteel een stage beschikbaar op de salesafdeling. Dit is een geweldige kans als je graag in contact staat met mensen en op zoek bent naar een stage in de richting van sales. De stage omvat voornamelijk vier hoofdonderdelen:

 1. Het zoeken en werven van nieuwe sponsor- en samenwerkingsverbanden voor HYROX, zoals met grote bedrijven als Intersport, Air Up, Dopper en Muscle Meat, die interesse hebben om sponsor te worden van HYROX.
 1. Het onderhouden van contact met huidige gym-partners. Dit is een boeiende taak waarbij je veel communiceert met sportscholen die zijn aangesloten bij HYROX. Je helpt hen met vragen en denkt mee over hoe zij HYROX kunnen integreren in hun sportschool.
 1. Het organiseren en uitvoeren van de HYROX P.F.T. (Physical Fitness Test). Dit is een workout die we organiseren bij sportscholen in Nederland om HYROX zichtbaar te maken buiten de evenementen om. Hierbij bezoeken we sportscholen en vertegenwoordigen HYROX met deze interessante workout.
 1. Het werven van nieuwe gym-partners. Vaak krijgen we verzoeken van sportscholen die zich willen aansluiten bij HYROX. In dat geval voer je een verkoopgesprek, meestal telefonisch, waarbij je ervoor zorgt dat een sportschool een HYROX-licentie afneemt.

 

Wie ben jij?

 • Sport = zweten. En werken in de sport ook. Jij stopt niet voordat de deadline is behaald en/of het eindproduct aan al jouw eisen voldoet. Daarnaast sta je vooraan wanneer de wedstrijd of het evenement- ook daadwerkelijk plaatsvindt
 • Jij krijgt onbeperkt veel energie van sport, marketing, sales, content en/of commercie en brengt dit ook over op ons
 • Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en je vindt het leuk om op pad te gaan
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je hebt affiniteit met fitness, obstacle races, CrossFit of hardlopen
 • Schema’s, planningen en overzicht creëren doe je zonder moeite
 • Je bent handig met social media en weet wat leeft in de sport branche

Wat biedt House of Sports?

 • Een basis stagevergoeding
 • Een uitdagende fulltime stageplek met veel verantwoordelijkheid
 • Toffe werkplek bij sportmarketingkantoor House of Sports in Ouderkerk a/d Amstel
 • Samenwerking in een team van sportgekke en gepassioneerde collega’s
 • Je werkt met vooraanstaande merken en events in de sportwereld
 • Maandelijkse inspiratiesessies door interne en externe sprekers
 • Een informele werksfeer: gezellige vrijdagmiddag borrels, jaarlijkse uitjes en unieke kansen om (top)sport achter de schermen te beleven
Stage Sales & Events – HYROX

⏰ Ben je 40 uur per week beschikbaar in de periode september 2024 t/m februari 2025? Loop dan maar vast warm!

📩 We ontvangen jouw CV en onderbouwde motivatie graag via stage@houseofsports.nl. t.a.v. Tom Schouten.