New

Stage Digital Marketing Fanalists

Ben jij een nieuwsgierige student en word je enthousiast van data en marketing? En kijk jij al uit naar de volgende Ronde van Vlaanderen, het kijken van de Klassieker met je ESPN Sports-abonnement of het nieuwe festivalseizoen volgend jaar? Dan maken we graag kennis met jou. Voor de periode vanaf januari / februari 2024 zijn we op zoek naar een leergierige stagiair(e).

direct solliciteren

Wij hebben plek voor een gemotiveerde staigiar(e) met een passie voor sport, media en entertainment, én data en digital marketing. Een student die écht iets wil leren en dus ook bereid is hier energie in te steken. Samen met onze digital marketeers zorg je ervoor dat onze klanten waarde creeren door gericht kwalitatieve fandata op te bouwen, dit doe je bijvoorbeeld door het inrichten van creatieve lead campagnes. Tegelijkertijd werk je aan campagnes en geautomatiseerde e-mails of complete flows om de doelstellingen van de klant te behalen en analyseer en rapporteer je de resultaten van jouw activiteiten.

Concreet ga jij ons en onze klanten helpen om bijvoorbeeld hun evenementen uit te verkopen, abonnees te werven én te behouden en met leuke acties hun fanbase te vergroten en verrijken. Over verschillende platformen, waaronder emailplatformen, CDP’s en gamification tools zorg jij ervoor dat de juiste segmenten de juiste boodschap voorgeschoteld krijgen. Door het automatiseren, analyseren en optimaliseren van de verschillende marketingprocessen, maak je het leven van de marketeers bij de klant een stuk eenvoudiger. Hiernaast ontwikkel je standaarden die we intern kunnen hergebruiken voor klanten in hetzelfde segment, zo leveren we niet alleen intelligentie aan de klant, maar ook aan onszelf.

 

Wat ga je doen?

 • Het maken van automatische e-mailflows voor toffe klanten zoals bijvoorbeeld Penny, Helden en Global Champions
 • Het maken van rapportages met resultaten van campagnes waar jij zelf aan hebt bijgedragen, met behulp van de Fanalists dashboarding
 • De adviezen uit je rapportages bespreek je samen met je collega tijdens een call of meeting met de klant
 • Het inrichten van verschillende marketingtools, zoals ActiveCampaign, Google Tagmanager en onze eigen data marketing Terminal
 • Het bedenken en inrichten van creatieve resultaatgedreven leadcampagnes
 • Het meedenken en meewerken aan de interne productontwikkeling op het gebied van marketing automation standaarden

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor datagedreven marketing
 • Je hebt affiniteit met de Sport, Media & Entertainment industrie
 • Je hebt interesse in (marketing) technologie
 • Je bent nauwkeurig en gestructureerd
 • Je bent leergierig en creatief
 • Je bent pro actief en nieuwsgierig
 • Je volgt een HBO studie

Wat biedt Fanalists?

Start per januari/februari 2024, de exacte datum in overleg. Het betreft een fulltime stage voor de periode van 5-6 maanden. In basis werken we vanuit onze mooie locatie in Ouderkerk aan de Amstel, afwisselend thuiswerken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Naast een mooie, leerzame en inspirende stage, ontvang je een basis stagevergoeding van 350 euro per maand. Er staat een bureau met werklaptop én extra scherm voor je klaar en naast leuke teamuitjes hebben we ééns per maand een borrel met heel de familie aan bedrijven in Ouderkerk.

Stage Digital Marketing Fanalists

Ben je enthousiast en herken je je in het beschreven profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar rosa.vandenhoven@fanalists.com. Vragen kunnen gesteld worden via dezelfde weg.