VGZ

VGZ Festival

In samenwerking met Lifeguard, Purpose+ en Marko Koers organiseerde House of Sports op 26 september 2015 het VGZ Festival. Onder aanvoering van inspirators Arnold Vanderlyde, Viggo Waas en Naomi van As, beleefden meer dan 600 VGZ medewerkers een dag om niet snel te vergeten. Goed in je vel zitten en daardoor meer energie hebben en beter presteren. Dat was het motto van de dag. House of Sports was verantwoordelijk voor het projectmanagement en organisatie van het VGZ Festival, in opdracht van VGZ.

VGZ en de Vierdaagse

VGZ is sponsor van de Vierdaagse. Hiermee onderbouwen zij de pay-off ” Voor goede zorg zorg je samen”. VGZ laat 100 ‘Helden’ via VGZ meelopen tijdens het evenement. De helden worden verzorgt met trainingen, tips en relaxposten onderweg waar het hen aan niets ontbreekt. House of Sports is verantwoordelijk voor de activatie van het contract tussen de Vierdaagsefeesten, 4daagse en VGZ.

VGZ Medewerkersfeest

Op 16 september 2016 organiseerde House of Sports voor VGZ het Medewerkersfeest ter ere van het 275-jarig bestaan. Voor 2.500 medewerkers werd een eest in de Efteling georganiseerd met optredens van Erben Wennemars en de Edwin Evers Show band.

Terug