New

Stage Sports Exposure Logistiek

Zit je minimaal in je 3e jaar van het HBO en zeggen mensen dat je een aanpakker en een enthousiasteling bent? En wil je betrokken worden bij Sports Exposure op het gebied van TV-reclameboarding rondom sportwedstrijden voor o.a. alle clubs in de Eredivisie en interlands van Oranje? Dan is de stage bij Sport Exposure als logistiek medewerker echt iets voor jou. In deze stage word je meegenomen in alle facetten van het vak: van opdrachtbevestiging tot facturatie en van implementatie tot aanwezigheid bij wedstrijden. Je bent actief bezig met het branden van stadions en sportlocaties voor o.a. KNVB, KNHB, TeamNL en andere sport-gerelateerde opdrachtgevers.

direct solliciteren

Over Sports Exposure

Sports Exposure is marktleider op het gebied van TV-reclameboarding rondom sportwedstrijden en verzorgt dit o.a. bij alle clubs in de Eredivisie, KeukenKampioen Divisie, Europa League, TOTO KNVB Beker en interlands van Oranje. Sports Exposure biedt bedrijven televisie exposure en een groot bereik in een dynamische omgeving. Ook verzorgt Sports Exposure productie van reclame-uitingen en het gehele logistieke proces rondom sportwedstrijden. Sports Exposure is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports.

 

Stage omschrijving

Sports Exposure Logistiek heeft ruimte voor één student die in teamverband de functie gaat bekleden van logistiek medewerker. In deze stage word je meegenomen in alle facetten van het vak: van opdrachtbevestiging tot facturatie en van implementatie tot aanwezigheid bij wedstrijden. Je bent actief bezig met het branden van stadions en sportlocaties voor o.a. KNVB, KNHB, TeamNL of andere sport-gerelateerde opdrachtgevers. Ben je een sport/voetballiefhebber en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken, dan is dit een geweldige stageplaats voor je.

 

Wie ben jij?

 • Jij bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en je vindt het leuk om op pad te gaan
 • Je bent resultaatgericht en ziet overal commerciële kansen
 • Je bent communicatief erg sterk en je kan de boodschap kernachtig overbrengen
 • Jij bent een echte teamspeler

Wat biedt Sports Exposure?

 • Een basis stagevergoeding
 • Een uitdagende fulltime stageplek met veel verantwoordelijkheid
 • Een toffe werkplek bij sportmarketingkantoor House of Sports in Ouderkerk a/d Amstel
 • Samenwerking in een team van sportgekke en gepassioneerde collega’s
 • Je werkt met vooraanstaande merken en events in de sportwereld
 • Maandelijkse inspiratiesessies door interne en externe sprekers
 • Een informele werksfeer: gezellige vrijdagmiddag borrels, jaarlijkse uitjes en unieke kansen om (top)sport achter de schermen te beleven.
Stage Sports Exposure Logistiek

En nu…

⏰ Ben je 40 uur per week beschikbaar in de periode februari 2023 t/m juni 2023? Loop dan maar vast warm!

📩 We ontvangen jouw CV en onderbouwde motivatie graag voor 1 december 2022 via stage@houseofsports.nl t.a.v. Richard Den Hartog.

🤝 Welkom