New
  • Fulltime
  • Medior

Online Marketeer

Missie: Wat wordt jouw stip op de horizon?

Feyenoord – Ajax kijken vanuit de Lichtmast (EuroParcs/Feyenoord). Een IJspaleis bouwen in de tuin van Sjinkie Knegt (Gamma). Of met 10 artiesten & 10 atleten tijdens de Nationale Sportweek door heel Nederland touren om muziek en sport samen te laten komen (Nederlandse Loterij). Bij House of Sports laten we sport werken voor merken en creëren we de tofste (prijswinnende) activaties om onze klanten keer op keer te verrassen.

En het mooie is: onze campagnes, van de allereerste hersenspinsels tot en met 200e social ad variant, creëren we volledig in-house. Zelf dus. Van A tot Z impact maken, noemen wij dat.

direct solliciteren

Impact maken doen we iedere dag door het combineren van creativiteit, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit en simpelweg: keihard resultaat behalen. En daar ga jij een cruciale rol spelen! Hoe komen onze campagnes bij de juiste doelgroepen terecht? Welke platformen of toolings zetten we in? En behalen we alle doelen die we vooraf afgestemd hebben? En het belangrijkste: is de klant blij?

Een onmisbare schakel, die mede het succes bepaalt van alles wat we doen.

Resultaten: klinkt allemaal heel tof, maar wat ga jij straks exact nou uit jouw mouw schudden?

  • Je rolt per maand gemiddeld zo’n 20 campagnes uit. Dit doe je met alle mogelijke relevante platformen die jij geschikt acht om jouw resultaat te behalen. Van Facebook tot Instagram, van YouTube tot Pinterest. De invulling is aan jou!
  • CPM, CTR, CPC, interactie-ratio? Voor jou allang en breed bekend terrein, en straks de KPI’s waar je mee aan gaat tonen hoe lekker je bezig bent geweest. Wij doen wat we beloven richting de klant, en behalen (minstens) de voor afgestelde doelen, waarbij we niet vies zijn van overperformen.
  • Dagelijks monitoren van de lopende campagnes. Meten is weten, en om onze doelen te behalen kijken we liever te vaak dan te weinig in de dashboards!
  • Loopt een campagne even minder dan vooraf verwacht? Kan altijd natuurlijk, garanties hebben we helaas nooit. Minstens zo belangrijk als resultaat behalen is de (interne) communicatie m.b.t. die resultaten en de afspraken daarover. Zodat de klant en jouw teamgenoten altijd op de hoogte zijn van het verloop van de campagne, en wat eventueel het aanvalsplan wordt om de wedstrijd toch nog naar jouw hand te zetten.
  • Per campagne een nabeschouwing, oftewel, rapportage. Hierin nemen we altijd, via presentatie, call of video, de einduitslag door en vertellen we de klant de belangrijkste learnings om mee te nemen in het vervolg.

Competenties: wat stroomt er door jouw aderen?

  • Je bent verantwoordelijk, pro-actief, innovatief, leergierig, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling).
  • Je hebt de drive om altijd het maximale resultaat te behalen met de beschikbare middelen en spart graag met collega’s hoe we social advertising voor zowel huidige als potentiele klanten naar een hoger niveau kunnen tillen;
  • Je kijkt naar het grotere plaatje, waarbij je veel in contact bent met verschillende teams binnen House of Sports om te zorgen dat alle kanalen op elkaar aansluiten.

House of Sports: Sportmarketing van het hoogste niveau aan de Amstel.

House of Sports is een creatief, digitaal en data-gedreven marketingbureau. En sport is ons prachtige speelveld. Dagelijks verbinden wij de wereld van (top)sport, media en merken en is ons doel om merken in verbinding te brengen met (sport)fans. Altijd vanuit het motto: We make it happen! Wij werken o.a. samen met Feyenoord, PSV, FC Twente, de KNSB, KNVB en NOC-NSF en rollen daarbij de sportsponsoring strategie uit voor voor grote merken als bijvoorbeeld TOTO, Staatsloterij, Gamma, AEGON, Europarcs, ARAG, Daikin en Univé.


Onze selectie:
Jouw toekomstige teamgenoten!
Je komt terecht in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega’s. Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende specialisaties, waaronder online marketeers. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de team uitjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

Bekijk vooral onze website voor meer info over House of Sports en inhoudelijke cases! www.houseofsports.nl

Online Marketeer

Direct solliciteren

Heb je al een portfolio opgebouwd? Onze sollicitatie inbox wacht met smart op jouw werk. We ontvangen jouw CV en motivatie graag via onderstaand contactformulier of via sollicitatie@houseofsports.nl.