• 40 uur
 • Senior

Grafisch vormgever

House of Sports en Southfields werken al jarenlang samen wat onder andere heeft geresulteerd in de 50%-50% joint venture Eyecons. Een vervolgstap is dat SF en HoS een digitale branded content bedrijf gaan opstarten. Voor deze nieuwe entiteit en de bestaande activiteiten van Southfields en House of Sports zijn we op zoek naar een ervaren grafisch vormgever, die ons product portfolio, presentaties, formats, voorstellen vorm kan geven en daarnaast huisstijlen en logo’s kan ontwikkelen.

direct solliciteren

Functie als grafisch vormgever

Inhoudelijk meedenken en advies geven over hoe een programma idee, concept, (board) presentatie of sales propositie het best gecommuniceerd en gepresenteerd kan worden. Zowel qua vorm al qua opbouw en inhoud. Deze concepten vervolgens uitwerken in een professionele presentatie waarbij creatief wordt omgegaan met beeld en tekst. Daarnaast bestaat de functie uit het ontwikkelen van huisstijlen en logo’s.

Gewenst profiel

 • Beheersing van grafische programma’s als Keynote en/of Photoshop en Illustrator
 • Goed overweg kunnen met Powerpoint en Keynote
 • Een ontwerper in hart en ziel die in staat is om sfeer, idee of gevoel in beeld te vertalen
 • Vaardigheden op het gebied van after effects (motion graphics) en/of videobewerking/animatie is een absolute pre
 • Zich kunnen verplaatsen in een marketing- en communicatiestrategie van adverteerders, zenders en klanten
 • Kennis van diverse mediavormen (in ieder geval televisie, print en internet)
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Zelfstandig kunnen werken en communicatief vaardig
 • Stressbestendig en sociaal sterk
 • Sportliefhebber

Wie zijn wij

Southfields is met haar circa 80 werknemers o.a. bekend van de wedstrijden en programma’s van de Oranjeleeuwinnen en Champions League voor SBS6, de voetbalprogramma’s en Formule 1 voor Ziggo Sport, de wedstrijdregistraties en programma’s van de Keuken Kampioen Divisie voor Fox Sports, PSV TV en Tour du Jour voor RTL7. Wij werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s zowel op het gebied van sport als van entertainment. Daarnaast is Southfields mede-eigenaar van Eyecons, Fanalists, Euro Hockey League en Wielerflits.

House of Sports is dagelijks actief in de wereld van topsport, bedrijfsleven en media. House of Sports werkt voor bedrijven die sport als communicatiemiddel gebruiken. Samen met onze opdrachtgevers stellen we de visie, strategie en doelstellingen vast en zorgen we voor de uitrol van de strategie. Daarnaast werkt HoS met topsporters die op basis van hun sportprestaties en persoonlijkheid een bijdrage kunnen leveren aan de marketing van producten en diensten. Alle werkzaamheden voert House of Sports uit onder de labels House of Sports, Sports Exposure, SportsSpeakers, SportSpreker België en Influencers of Sports.

Contact

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging binnen een, ambitieuze organisatie, mail dan je reactie met een cv en het liefst je portfolio (website of Dribbble/Behance account) naar secretariaat@southfields.nl.

Wil je graag meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Ernst Veldkamp, tel: 06 – 536 550 28.

Grafisch vormgever

Direct solliciteren

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging binnen een, ambitieuze organisatie, mail dan je reactie met een cv en het liefst je portfolio (website of Dribbble/Behance account) naar secretariaat@southfields.nl.