Jesse Puts

Jesse Puts: Waterinstinct – Arena Benelux

  • Atletenmanagement
  • Merkactivaties
Campagne Arena

Waterinstinct

Arena
Arena in één woord samengevat? Waterinstinct!

Arena wil iedereen in het water krijgen. Bovendien willen ze atleten aan elkaar koppelen zodat zij het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Kampioenen onderweg naar de finishlijn. Normale zwemmers tijdens hun training. Het is de reden dat we ongeëvenaarde waterkleding maken. Inmiddels is het de reden dat we atleten steunen, en clubs, en federaties, en wereldwijd zwemevents sponsoren.

Vandaag de dag is Arena alom aanwezig in maar liefst 80 landen over de hele wereld, waarbij Arena zich ook sterk maakt voor de organisaties met sponsoring. Zo is Arena de technisch sponsor en leverancier voor vele zwemfederaties, waaronder de Koninklijke Nederlandse Zwembond en de FLNS (Luxemburgse Zwemfederatie). Bovendien sponsort Arena topatleten, waaronder Jesse Puts.

Jesse Puts werd eind 2016 voor het grote publiek bekend toen hij op het WK kortebaan in Canada op de 50 meter vrij Wereldkampioen werd. In de geschiedenis van het zwemmen is Jesse de eerste Nederlander met de titel Wereldkampioen vijftig meter vrije slag op de korte baan.  Jesse Puts is een ambitieuze jongen en wil in de toekomst diverse records verbreken. Zijn doel is duidelijk: een medaille op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Jesse is gedreven en heeft een eigenzinnig karakter. Hij is heel bewust bezig met voeding en zijn eigen trainingsprogramma’s en is altijd op zoek naar innovatie en mogelijkheden voor verbetering.

Lees hier meer over Jesse.

jesse-puts-blij-wk-kb-2016

The best view comes after the hardest climb.

Jesse Puts
Contact

Vragen?

Benieuwd naar deze case of wat een samenwerking met Jesse voor je merk kan betekenen? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.