Events

HYROX

  • Events
  • Merkactivaties
  • Social Media Marketing
Het concept

NL HYROX

HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie, maar HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Het eerste HYROX event vond plaats in 2017 in Hamburg, daarna o.a. New York, Los Angeles. Op 24 oktober gingen 2.000 sporters de uitdaging aan in de AMSTERDAM RAI!

HYROX is een indoor competitie waar functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. De competitie begint met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks word acht keer herhaald. Het unieke aan HYROX is dat iedereen van verschillende atletische en fitness achtergronden aan de competitie mee kunnen doen.  Wereldwijd is de competitie precies hetzelfde en geeft het atleten de kans om het tegen elkaar op te nemen. Atleten krijgen met HYROX de kans om zichzelf te meten en hun tijden te verbeteren.

Op www.hyrox.com/nl kan je meer informatie vinden over de fitness race en de geplande Nederlandse evenementen! GET HYROX READY!

HYROX sporters
  • 0 Deelnemers
  • 0 Landen
  • 0 HYROX evenementen
HYROX Amsterdam
HYROX Amsterdam
HYROX Sled push
HYROX Sled push
Vreugde HYROX
HYROX sporters
HYROX Amsterdam
HYROX Amsterdam
HYROX Sled push
HYROX Sled push
Vreugde HYROX
HYROX sporters
Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over deze case?

Benieuwd naar deze case of onze samenwerking? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.