Event

HomeRide, HomeRun & HomeWalk

  • Events
  • Productie
  • Strategie en concept
het concept

Dé sponsorwieler- en hardlooptocht

House of Sports organiseert samen met Radiante Sport jaarlijks de HomeRide en HomeRun, in opdracht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier wordt volgend jaar voor de eerste keer de HomeWalk aan toegevoegd, een uniek fondsenwervend wandelevenemet. De HomeRide is een uniek fondsenwervend wielerevenement en de HomeRun een uniek fondsenwervend hardloopevenement. De deelnemende teams fietsen dag en nacht 500 kilometer, lopen 240 kilometer of wandelen 120 kilometer in weer en wind, in de vorm van een hartje. Tijdens deze 24 uur durende lange tocht rijden, lopen of wandelen de deelnemers langs de Ronald McDonald Huizen. Deelnemers fietsen, lopen of wandelen in een zelfgekozen team van vrienden, collega’s en familieleden en laten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen.

Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft i.v.m. het Coronavirus ervoor gekozen om deze editie uit te stellen naar 2021. Het prachtige gedoneerde bedrag van €327.000 wordt uiteraard meegenomen naar volgend jaar!

Kijk voor meer info op:

homeriderun2019-start134
  • 0 kilometer fietsen
  • 0 kilometer hardlopen
  • 0 kilometer wandelen

HomeRide is een geweldige ervaring. De beleving om samen met je team naar het weekend toe te werken is onvergetelijk: de combinatie van fondsenwerving en een sportieve uitdaging haalt in iedereen het beste naar boven. De Ronald McDonald Huizen zijn een prachtig doel om voor te fietsen. Elke opgehaalde euro gaat rechtstreeks naar faciliteiten voor ouders, broers en zussen die misschien wel de moeilijkste tijd van hun leven doormaken.

Tim, deelnemer HomeRide
Het goede doel

Ronald McDonald Kinderfonds

Als ouder wil je er altijd voor je kind zijn. Zeker als het op zijn kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Alle HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers maken dit mogelijk!
HomeRide

Social stories

[instagram-feed]
HomeRun

Social stories

[instagram-feed]
Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over de HomeRide, HomeRun of HomeWalk?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen of meer weten over de HomeRide, HomeRun of HomeWalk? Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer of vul onderstaand formulier in.