Ferry Weertman

Ferry Weertman: Waterinstinct – Arena

  • Atletenmanagement
  • Merkactivaties
Campagne Arena

Waterinstinct

Arena

Arena in één woord samengevat? Waterinstinct.

Arena wil iedereen in het water krijgen. Atleten aan elkaar koppelen zodat zij het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Kampioenen onderweg naar de finishlijn. Normale zwemmers tijdens hun training. Het is de reden dat we ongeëvenaarde waterkleding maken. Het is de reden dat we atleten steunen, en clubs, en federaties, en wereldwijd zwemevents sponsoren.

Vandaag de dag is Arena alom aanwezig in maar liefst 80 landen over de hele wereld, waarbij Arena zich ook sterk maakt voor de organisaties met sponsoring. Zo is Arena de technisch sponsor en leverancier voor vele zwemfederaties, waaronder de Koninklijke Nederlandse Zwembond en de FLNS (Luxemburgse Zwemfederatie). Bovendien sponsort Arena topatleten, waaronder Ferry Weertman.

Als regerend olympisch-, Wereld en Europees kampioen kenmerkt Ferry zich als een echte winnaar. Hij weet als geen ander de race te lezen en tactisch in te delen. Met zijn snelle eindsprint weet hij zijn tegenstanders vaak op de laatste meters af te schudden. In een uitzonderlijk geval komt het zelfs neer op zijn uitermate goed getrainde aantik bij de finish. Ferry is uitzonderlijk gedisciplineerd. Van kleins af aan traint hij vele uren. Zoals hij zelf zegt: ‘Pain is not my enemy, it’s my greatness.’

Lees hier meer over Ferry.

ferry

Pain is not my enemy, it's my call to greatness.

Ferry Weertman
Contact

Vragen?

Benieuwd naar de case van Arena of wat een samenwerking met Ferry voor je merk kan betekenen? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.