Eva de Goede

Eva de Goede & Adidas: Here to Create

  • Atletenmanagement
  • Merkactivaties
Campagne Adidas

Here to Create

Adidas

Adidas start zijn wereldwijde reclamecampagne Sports 2016 met een reeks korte films met de titel ‘I’m Here To Create’, met in de hoofdrol een aantal vrouwelijke atleten die laten zien hoe zij hun eigen kijk op creativiteit toevoegen aan sport.  Hiermee geeft Adidas aan dat sporters erkend te worden om hun creativiteit, niet om hun geslacht.

Adidas bestaat al sinds 1949 en is daarmee een van de oudste sportmerken ter wereld. Het merk heeft klassiekers gemaakt in verschillende gebieden zoals de Gazelle, de Superstar, de Samba, met een solide vervolg tot vandaag.

Eva de Goede

Sinds 2013 zijn Eva en Adidas met elkaar verbonden. Bij nieuwe product lanceringen op hockey gebied, wordt Eva ingezet als gezicht van het bekende sportmerk. In het kader van #HeretoCreate gaf Eva de Goede in 2018 een exclusieve conditie- en krachttraining aan leden van Het Gymlokaal en genodigden van Adidas. In de onderstaande video is de stevige workout vastgelegd en werd er gevraagd hoe Eva aankijkt tegen het trainen in de gym naast haar hockeytrainingen op het veld. Daarnaast vertelt zij hoe belangrijk het is om meters te maken in de sportschool voor haar carrière.

Eva de Goede heeft op jonge leeftijd al laten zien van grote waarde voor het Nederlandse vrouwenhockey te zijn. Voordat ze ook maar 1 minuut in de hoofdklasse speelde, maakte ze haar debuut en eerste doelpunt al voor het Nederlands team. Sindsdien is Eva een vaste waarde in het Nederlands team. Eva heeft de afgelopen 12 jaar bijna alle prijzen gewonnen met het Nederlands team, waaronder tweemaal Olympisch goud (2008/2012) en éénmaal zilver (2016) en is uitgeroepen tot FIH Female Player of the Year 2018!

Lees hier meer over Eva.

hoogtepunt-2-9

Iedere dag het beste uit mezelf halen, daar doe ik het voor.

Eva de Goede
Contact

Vragen?

Benieuwd naar de case van Adidas of wat een samenwerking met Eva voor je merk kan betekenen? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.