Niek Kimmann

‘Create #withGalaxy’-campagne

  • Atletenmanagement
  • Influencer marketing
  • Merkactivaties
Het concept

Do What You Can't

Fantastische foto’s of geweldige video’s kun je tegenwoordig gewoon met je mobieltje schieten. Helaas gebruikt nog niet iedereen alle mogelijkheden van zijn of haar telefoon. Het onbenut laten van alle vernuftige camera-mogelijkheden was voor Samsung aanleiding om de 360-graden campagne ‘Create #withGalaxy’ te ontwikkelen. Iedereen met een Galaxy smartphone wordt uitgedaagd om creators te worden.

Thijs de Boer, executive creative director van Cheil Amsterdam vertelt: “Vanuit de ‘Do What You Can’t’-filosofie inspireert, challenget en leert Samsung heel Nederland hoe je zelf content kunt maken waarvan je altijd dacht: ‘dat kan ik niet’. Onzin. Met een paar alledaagse voorwerpen, een beetje creativiteit en een Galaxy smartphone maakt iedereen de mooiste beelden. Ook jij.”

Voor de #withGalaxy-campagne schakelde Samsung bekende Nederlandse creators in, met onder andere Olympisch BMX-er Niek Kimmann. Niek is een van de ambassadeurs van de campagne, die ter promotie van de campagne zichtbaar zijn in de TV-commercial, Out of Home advertising en diverse digitale campagnes.

schermafbeelding-2019-12-23-om-11-34-48
Nieuwsgierig?

Bekijk andere cases

Ontdek alle cases
Contact

Vragen over deze campagne?

Benieuwd naar onze werkzaamheden rondom atletenmanagement? Neem direct contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.