Terug

Versterking House of Sports Digital

House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. House of Sports is een ambitieus en dynamisch sportmarketingbureau, bestaande uit een team van enthousiaste mensen; een mix van commercie, creativiteit en marketing, gekoppeld aan een ruime ervaring in sportmarketing. Naast House of Sports Digital bestaat House of Sports uit de units Atleten Management, SportsSpeakers voor indrukwekkende presentaties van huidige en oud-topsporters, coaches en sportpresentatoren over thema’s zoals teambuilding, grenzen verleggen of leiderschap, SportS Exposure de specialist op het gebied van advertising tijdens sportwedstrijden en House of Sports Events voor het organiseren van grote (internationale) evenementen.

“Digitale tools en technologieën nemen een belangrijke positie in op de manier waarop wij in contact staan met elkaar. Deze veranderingen gaan enorm snel, maar zijn essentieel om voorop te blijven lopen in onze dienstverlening. De versterking van onze digital (content) marketingactiviteiten is voor ons belangrijk. Het zorgt ervoor dat wij een verdere invulling geven aan onze groei ambities, dat wij voor onze klanten voorop blijven lopen in onze dienstverlening en waarde leveren door het op de juiste manier inzetten van deze nieuwe technologieën en digitale tools”, aldus Erik Romijn, MD House of Sports.

Daniel Blokmaker (40), voorheen partner bij Ubideo en Business Development en Innovatie manager bij KPN, is in dienst getreden als Digital Strategy Manager bij House of Sports Digital. Samen met Bart Gabriels (31), Business Manager bij House of Sports Digital, voorheen werkzaam als Managing Director van content marketingbureau Mediaplanet Amsterdam, wordt er invulling geven aan de digitale marketing-, content- en communicatiestrategieën en digitale formats en concepten voor de klanten van House of Sports.

Benieuwd hoe voor uw bedrijf sport een onderscheidend aspect kan zijn voor o.a. de positionering van uw bedrijf, dienst of product, neem contact op met House of Sports Tel: 020 472 0484 of via digital@houseofsports.nl