Terug

PRE-SALE ISU WK ALLROUND 2018 van start!

Tien jaar geleden startte het met een droom; de droom om ooit een WK schaatsen te organiseren in het Olympisch Stadion van Amsterdam. In 2014 organiseerde Rintje Ritsma in samenwerking met House of Sports  de eerste editie van De Coolste Baan van Nederland met de KPN NK Allround & Sprint als een prachtig eindtoernooi. Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 komt er wederom een ‘Coolste Baan van Nederland’: een schaatsbaan voor iedereen.

Extra bijzonder ditmaal is dat de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart het spectaculaire slotstuk zal zijn. De pre-sale voor dit wereldkampioenschap is vandaag gestart gegaan via www.decoolstebaanvannederland.nl.

Vanaf donderdag 16 november start de reguliere sale en is het voor heel schaatsliefhebbend Nederland mogelijk om tickets te bestellen. Benieuwd naar het programma? Deze vind je hier.

Voor de ISU WK Allround zijn exclusieve VIP Arrangementen beschikbaar. Reserveer tijdig uw VIP-arrangement in verband met de beperkte beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden via hospitality@coolstebaanvannederland.nl