Terug

Naomi van As daagt Ron Boszhard uit als nieuwe presentatrice van ZAPPSPORT

Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-08-2013
Televisie
ZAPPSPORT
Uitzending vanaf zaterdag 14 september
Nederland 3 / Zapp – 08:35 uur

NAOMI VAN AS DAAGT RON BOSZHARD UIT ALS NIEUWE PRESENTATRICE VAN ZAPPSPORT
Ron Boszhard is al acht jaar het vertrouwde gezicht van ZAPPSPORT, maar komend seizoen wordt voor hem zwaarder dan ooit. Want vanaf zaterdag 14 september is hockeyster Naomi van As te zien als nieuwe presentatrice van het leukste sportprogramma op de Nederlandse televisie. In het wekelijkse onderdeel ‘The Battle’ strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de nieuwe ‘teamcaptain’ Naomi van As en de bloedfanatieke hockeyster wil koste wat kost winnen.

Naomi: “Ik heb al voor grote uitdagingen gestaan en omgaan met stress is voor mij niets nieuws. Over mijn tactiek ga ik nog niets vrijgeven, maar dat die beker het hele seizoen naar de meiden gaat, lijkt me duidelijk. Ik heb er ontzettend veel zin in!”
Ron: “Natuurlijk is Naomi veel sportiever dan ik, maar het winnen van ‘The Battle’ gaat veel verder dan het fysieke uithoudingsvermogen. Het gaat om motiveren, om stimuleren en om ingrijpen wanneer nodig. Dat leer je niet zomaar. Maar uiteraard gun ik Naomi ook heus wel een keer de overwinning.”
In ZAPPSPORT komen alle takken van sport voorbij. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de ‘Hellup’, worden de vetste trucs uitgelegd in ‘The Move’ en zijn er regelmatig specials te zien rondom grote sporttoernooien.
Voor meer informatie: www.zappsport.nl

Item RTL Boulevard: Naomi van As nieuwe presentatrice ZappSport.