Terug

Jasper Hunting versterkt consultancy team bij House of Sports

“Na Spieren voor Spieren een nieuwe uitdaging in de sportmarketing bij House of Sports”

OUDERKERK A/D AMSTEL – 4 AUGUSTUS 2015. Per 1 augustus is het team van sportmarketing bureau House of Sports versterkt met Jasper Hunting. Met zijn komst investeert House of Sports in de groei van de consultancy afdeling, zodat niet alleen de huidige maar ook mogelijk toekomstige klanten van kwalitatieve strategische adviezen en creatieve (sport)concepten kunnen worden voorzien.

Jasper Hunting heeft de afgelopen jaren gewerkt als manager marketing & sponsoring bij Stichting Spieren voor Spieren. Hij was daar 5,5 jaar verantwoordelijk voor het commerciële marketing beleid van Spieren van Spieren en heeft ruime ervaring opgedaan in o.a. strategische positionering van het merk, uitwerken van creatieve fondsenwervende concepten en -evenementen en uiteraard het werven van corporate- en eventpartners.

Erik Romijn, directielid bij House of Sports: “Met Jasper hebben we een ervaren en enthousiaste sportconsultant in de armen gekomen, wiens ambities aansluiten op onze sportfabriek. Naast zijn imposante netwerk is hij met zijn kennis en ervaring op het gebied van strategisch ‘merkdenken’ en concepten ontwikkelen een grote toegevoegde waarde voor de groei van House of Sports en de klanten waar House of Sports voor werkt.”

Jasper: “Na 5 prachtige jaren bij Spieren voor Spieren was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de sportmarketing. Ik kijk er ontzettend naar uit om bij House of Sports aan de slag te gaan en mijn expertise en netwerk in te gaan zetten voor de klanten en evenementen van House of Sports.”