Terug

De Coolste Baan presenteert zich voor internationale jury in Portugal

22 november 2018 , Coimbra Portugal | Vandaag presenteerden House of Sports en Xsaga samen De Coolste Baan van Nederland voor de internationale jury tijdens de BEA Worlds in het Portugese Coimbra. Een maand geleden werd bekend dat De Coolste Baan uit 303 inzendingen uit 26 landen was genomineerd in twee categorieën voor een Best Event Award.

In de Macro categorie B2B event > 500.000k liet De Coolste Baan zien dat we in de winter van 2018 hét platform vormden voor onze sponsoren en partners. We organiseerden 375 business events, van de internationale broadcast van de jaarcijfers van KPN tot en met het Nationale Sport Pers gala en natuurlijk het bijzondere Meester van de Wereld Diner voor de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Bekijk via deze link de eerste presentatie.

In de categorie live event/celebration/festivity event is de concurrentie moordend. De Coolste Baan neemt het op tegen maar liefst 16 andere fantastische evenementen, waaronder de openingsceremonies van het WK Voetbal en de Summer Universiade Taipei. De presentatie en afsluitende zin “Together with the all the speedskating fans we brought back history of ice speed skating and placed it into modern times. The dream became reality” zorgde voor een staande ovatie in de zaal.

Morgenavond, 23 november, wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn voor de Best Event Awards 2018. We hopen dat we de droom nog een extra gouden randje te kunnen geven.