Terug

Peijnenburg – Snelle Jelle

Snelle Jelle – onderdeel van de Koninklijke Peijnenburg B.V. – is vanaf 2018 partner van de Amsterdam City Swim!

Doorvertaling merkwaardes

Snelle Jelle wil met het partnership een real-life doorvertaling van de merkwaardes creëren bij de Amsterdam City Swim, om zo de geloofwaardigheid en beleving rondom het merk te verhogen. Het merk heeft veel overeenkomende kernwaardes met de Amsterdam City Swim. Zowel het merk als de ACS zijn sympathiek, sportief, uitdagend, sociaal, wekken emoties op, krachtig en ze zijn geloofwaardig en écht!

#echtedoorzetters

Snelle Jelle ziet sport als hét moment voor extra energie, hét doorzetmoment! De Amsterdam City Swim zit vol met verhalen over doorzetters, een directe real-life doorvertaling van de merkwaardes van Snelle Jelle. De doorzetter staat centraal in de sponsor activaties rondom de Amsterdam City Swim. Degene die ondanks alle tegenslagen doorgaat, die kracht en energie toont om de volgende uitdaging aan te gaan, of de draad op te pakken. Samen met Snelle Jelle gaan we middels een videocampagne letterlijk het portret van de Amsterdam City Swim doorzetter in beeld brengen.

Rol House of Sports

House of Sports is verantwoordelijk voor zowel de strategie- en conceptontwikkeling van de activatiecampagne als de praktische begeleiding hiervan rond de Amsterdam City Swim.